+3293556928

©2019 by www.bahia-lifestyle.com. Proudly created with Wix.com

LA BAHIA Feestdagen

Waar mode en service samenkomen

FEESTDAGEN CADEAUS

Wanneer je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor tijdens de feestdagen dan vind je op deze pagina verschillende items die erg geschikt zijn om te geven als cadeau. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid bij ons heb je enorme keuze. In onze winkel helpen we u graag verder om zo snel en gemakkelijk het perfecte cadeau te vinden voor haar of hem!


Sinterklaascadeau

Ook voor sinterklaas vind je bij ons voor ieder budget het perfecte cadeau. Denk bijvoorbeeld aan de leuke geur diffusers  verkrijgbaar zijn. Of een paar prachtige oorbellen uit onze Prana Energetix collectie en wat denk je van de heerlijke parfum van Federico Mahora? Zo vind je de perfecte sinterklaascadeaus voor elkaar maar ook als je op zoek bent voor een leuk cadeau tijdens een surprise avond of het sinterklaas cadeau spel!

Kerstcadeau

Tijdens gezelligste tijd van het jaar wilt je het perfecte cadeau vinden. Bij ons kan u gewoon op éen plek al je kerstcadeautjes  shoppen. En u spaart automatisch voor uw Joyn beloningen. Voor haar of hem en voor jong en oud. Je vindt bij ons leuke en betaalbare cadeaus voor ieder zijn budget.

December staat in het teken van lekker eten en stijlvolle kleding en daar horen natuurlijk nieuwe sieraden bij zoals die van onze Prana Energetix collectie. Maar ook parfum, sjaal of faire woonaccessoires doen het altijd goed.

Bring a smile on people's face !