zou het niet geweldig zijn als

er een manier bestond om snel een eenvoudig de meest voorkomende gezondheidsklachten te behandelen als je het het meest nodig hebt ? 

Healy_Analyse-1.jpg

nu kan dat !

 

DOOR MIDDEL VAN FREQUENTIE-THERAPIE

Frequentie-therapie is niet nieuw.

Al in de oudheid werd het bestaan van subtiele energievelden in en rondom ons lichaam beschreven. In de energievelden die ons lichaam omgeven, wordt continu de gezondheidstoestand, conditie en balans van lichaam en geest weerspiegeld. Alles is energie en alles bestaat uit trillingen of frequenties, zoals vooruitstrevende wetenschappers zoals Albert Einstein en Nikola Tesla dat in de vorige eeuw al beschreven. Frequentie-therapie is erop gericht om via specifieke trillingen de balans in ons lichaam en onze geest te herstellen.

CELSPANNING

Het functionele principe van Healy is gebaseerd op de theorie van Becker en Nordenstrom, die verklaart dat veel ziekten of disfuncties in het lichaam worden veroorzaakt door een onnatuurlijk verlaagde celmembraanspanning. Dit betekent dat het spanningsverschil tussen de celbinnen zijde en de celtussenruimte te laag is. Een gezonde cel toont een waarde van ongeveer -70 mV of millivolt. Een lagere spanningspotentiaal dan deze normale (fysiologische) waarde leidt tot een verstoord celmetabolisme en resulteert vaak in verschillende ziekten en gezondheidsproblemen.

 

HERSTEL VAN DE CELMEMBRAANSPANNING

Healy is ontworpen om de celspanning terug te brengen naar het gezonde (fysiologische) bereik, door het laten stromen van zwakke elektrische stroompjes in het lichaam. De stroomsterktes zijn zeer laag en liggen in het bereik van enkele microampères.

 

Het belangrijkste criterium voor dit type therapie is dat de stroom wordt toegediend in de vorm van geschikte frequenties, vandaar dat deze therapie ook ‘frequentie-therapie’ wordt genoemd.
Healy is gebaseerd op de theorie en ervaringen van Nuno Nina, die in kaart heeft gebracht welke frequenties nodig zijn voor bepaalde aandoeningen. De programma's van Healy bevatten de kennis en ervaring van vele jaren praktijk met duizenden patiënten.

CELACTIVITEIT

Frequenties zijn eigenlijk de taal van de celcommunicatie, ofwel de sleutel die verbindingen en functies in het lichaam opent.
In medische termen kan worden gesteld dat het metabolisme en de celdeling, de energieproductie van de cellen (ATP-synthese) en de synthese van proteïnen kunnen worden gestimuleerd door frequentie-therapie.

Disclaimer

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Zou het niet geweldig zijn als er een manier bestond om zelf snel en eenvoudig de meest voorkomende gezondheidsklachten te kunnen behandelen op het moment dat dat het meest nodig is?

Dat er iets zou zijn dat 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is om je gezondheid welzijn en balans te ondersteunen, waar je ook bent en wanneer jou dat het beste uitkomt?

MAAK KENNIS MET HEALY,

DE ENERGETISCHE HUISAPOTHEEK

Ontdek dit nieuw draagbaar apparaatje dat specifieke trillingen kan genereren die je gezondheid, welzijn en balans ondersteunen.

Dit frequentietoestel is de opvolger van de Timewaver, een revolutionair apparaat voor frequentietherapie dat wereldwijd al meer dan 15 jaar wordt gebruikt in medische praktijken en ziekenhuizen.

 

En is gebaseerd op innovatieve technologie en is nu voor het eerst verkrijgbaar als handig apparaatje dat je overal mee naar toe kunt nemen en die je via Bluetooth eenvoudig kunt bedienen met je smartphone of tablet.

Wij hebben sinds een paar weken d e watch en deze doet veel meer dan de andere merken zoals meten, analyseren en resoneren.Deze watch gaat een grote stap verder en geeft de connectie naar hart bio energetisch ritme, voeding, supplementen, etc

Een echte must-have als sporter ! of voor als je jouw gezondheid wil optimaliseren

healy_watch_product_800x800.png

BESTEL NU JOUW

WEARABLE VOOR THUIS !

Wil je echt aan jouw gezondheid en wellbeing werken ? 

Ontdek het draagbaar Healy apparaatje dat erkend is als medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fybromyalgie, skeletpijn en migraine en voor ondersteunende  behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de frequentie therapie worden voorlopig nog niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking niet wetenschappelijk is aangetoond.

Dit toestel en programma's zijn gemaakt en ontwikkeld in Duitsland en weten allemaal wat Duits is...

Healy_2020.png
healy frequentie.jpg

Geen product

©theyearofthemoon,  by www.bahia-lifestyle.com.