+3293556928

©2019 by www.bahia-lifestyle.com. Proudly created with Wix.com

 

wij kunnen u helpen

ONTDEK ONS AANBOD

yoga Team

Yogakleding met een verhaal

Bij LA BAHIA vind je yoga kleding voor hem en haar. De collecties die wij volgen zoals Manduka, Cajubrasil, Satnam, Monique Rotteveel, Tame the bull, CMP zijn stuk voor stuk merken waarvan wij de mensen persoonlijk kennen en ook wie en op welke manier ze gemaakt worden. 

Eerlijk én duurzaam. 

Of je nu organisch katoen zoekt of high tech , bij ons heb je de keuze. 

LA BAHIA is doorlopend open van dinsdag tot en met zaterdag 

9:30-18:00

behalve op zon-en feestdagen

LIFESTYLE

Je vind bij LA BAHIA alles wat je kan bedenken op het gebied van natural lifestyle. Mooie outdoor collectie van CMP, aroma diffusers, kaarsen, meditatiekussens. Yogatassen. Sokken van Slopes&Town, ...
In eerlijke en duurzame materialen.
En, we give back to those in need !

Leren handtas
Fysiotherapeut

VITAAL DOOR ACUPRESSUUR

Patricia is officieel lid van de Belgische Massage federatie en is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in acupressuur en ayurveda. 
Dit zijn heel oude geneeswijzen die nauw samen hangen met de Traditionele Chinese Geneeskunde. 
Heb je ergens last van , pijn , spanning ? 
Door een totaal aanpak help ik je op weg naar de beste versie van jezelf. 
Dit kan door een massage zijn , door kruiden vitamines advies. Of door Qi-Yoga. 
Acupressuur is meer dan een behandeling. Het is een van de meest efficiënte therapieën voor chronische aandoeningen. 
AYURVEDA betekent wetenschap van het leven. En je kan in balans komen door een heerlijke ayurvedische massage, hoofdmassage of kruidenstempelmassage.

SIERADEN MET EXTRA KRACHT

Een magneetsieraad ?!  We dachten in eerste instantie dat dit een 'zweverig gedoe' was. Maar 3 jaar geleden is Patricia tijdens het lopen zwaar ten val gekomen. En het herstel van een whiplash is 'zonder' pijnstillers maar 'met' het dragen van een magneet super snel verlopen. Intussen zet ze dit in bij haar massage klanten met chronische aandoeningen met bijzondere resultaten. 

Misschien heeft u er al van gehoord. Magnetisme is een natuurverschijnsel en werkt goed in synergie met wat u al doet of inneemt. Ontdek de wellness collectie hier of spring eens binnen voor een GRATIS CONSULT. 

Wilt u uw PRANA (levenskracht) terug ?

ENERGETIXMANARMBAND.jpg
 
Levering

Slimmer winkelen

Bij LA BAHIA kan je pakketten verzenden en ophalen. Om alles feilloos te laten verlopen is het belangrijk dat je enkele stappen volgt. 
Ga naar onze winkelservice pagina voor meer info.
3 Belangrijke tips : 
1. volg ALTIJD de traceercode 
2. verpak ALTIJD STEVIG
3. Breng je ID kaart mee

 
Pure Royal Flanders
 

beauty

Wij bieden in deze categorie een ruim assortiment met beauty producten aan. Het assortiment bestaat uit producten voor het lichaam, gezicht, haar en hand & voet. Alle beauty producten zijn van het merk Federico Mahora. Naast beauty producten van dit merk vind je hiervan ook parfum bij ons en  binnenkort ook online. Dit merk kenmerkt zich door zijn goede kwaliteit en betaalbare prijs.

Doordat ons assortiment zeer ruim is vind je alle beauty en verzorging die je nodig hebt. Ontdek de body lotions, shower gels, crèmes, shampoos en hand & voet verzorging. Zorg voor de perfecte gezichtsverzorging verzorging met de diverse anti age crèmes. Ook voor de ogen hebben we verschillende crèmes om deze optimaal te verzorgen.

SPECIAAL VOOR DE FEESTDAGEN OPENEN WIJ ONZE BEAUTY SHOP ONLINE

Visagisten

make - up

EXPRESS YOURSELF

make-up werd al sinds de oude tijden gebruikt. Maar de rol was door de jaren  heen steeds wisselend. Soms helpt make-up om je natuurlijke schoonheid te benadrukken en je vertrouwen te boosten, terwijl je het ook kan gebruiken om je een compleet nieuw imago te geven. Onze fantastische Federico Mahora cosmetica transformeren make-up in een spel. Dus... ga ervoor ! Experimenteer met verschillende schakeringen, ontdek het aanbod van kleuren en druk jezelf uit.

VRAAG NAAR ONZE NIEUWE CATALOGUS !

fmcomplecare.jpg

PERSOONLIJKE VERZORGING

AANGEPAST AAN JOUW BEHOEFTEN

Drukte, stress en vervuilde lucht eisen hun tol op de huid. Gezien het drukke leven dat we leiden, is het gemakkelijk om je huid te verwaarlozen. Om deze redenen hebben wij de collectie van FEDERICO MAHORA met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, die je huid elke dag voeden en regeneren. Net zoals de beste spa behandelingen zal je huid er stralend en gezond uitzien. Ons breed assortiment van producten zal er niet enkel voor verlichting zorgen voor je lichaam maar helpt ook te relaxen en te genieten.

 
Business Meeting

Over ons

'ALLES WAT JE MEEMAAKT LIGT
NIET ALLEEN IN UW GEEST VERANKERD
MAAR OOK IN JE LICHAAM'

In een notedop : 

Patricia en Serge zijn al meer dan 35 jaar een duo. Na een loopbaan in de belgische mode en boekenwereld besloten ze in 1997 samen zelfstandig iets uit te bouwen. Ze runden 10 jaar lang een boekhandel en nadat hun lichaam aangegeven had dat het genoeg was geweest, kozen ze ervoor het 'langzamer' aan te doen.

Dat langzaam werd LA BAHIA , wat baai betekent, een plek waar je aanmeert of even te vertoeven. Door de omschakeling van werktempo kwamen heel wat gezondheidsklachten naar boven , door de vorige manier van leven met weinig tijd voor zelfzorg, Het werd een zoektocht naar evenwicht. Balans vinden tussen henzelf, werk, mantelzorg en de wereld. 

Balans hebben we gevonden en we willen u ook op weg helpen naar de beste versie van uzelf.

Heeft u ook het gevoel dat u op een kruispunt in uw leven staat ? BALANS IN LICHAAM en GEEST. Het kan. Maar het vraagt een holistische aanpak.

U hoeft het niet alleen te doen want alles is energie ! Tot binnenkort ? 

LA BAHIA is doorlopend open van dinsdag tot en met zaterdag van 9:30 tot 18:00

 
 

Spaar jij al mee voor

gratis produkten en korting

bij LA BAHIA

Haal jouw Joyn spaarkaart of download de gratis JOYN APP.

bij iedere aankoop spaar je automatisch mee.