top of page
LABAHIATEAM.jpg

Hallo

Wij hebben maar één missie. Samen met jou zo lang mogelijk zo fit en gezond mogelijk blijven en een eerste stap hierin in STRESS verminderen en een glimlach in de plaats krijgen.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Ons verhaal

Patricia en Serge gaan al sinds 1982 hand in hand door het leven.

Na een loopbaan in de Vlaamse Modesector en Sales besloten we samen een zaak op te zetten aan 't Gouden Hand in Destelbergen.

Omdat wij weten dat je met twee altijd meer kan dan alleen is dat ook de rode draad door onze zaak.

We zijn in de loop van de jaren getransformeerd naar YOGA en WANDEL SPECIAALZAAK omdat wij in de kern van onszelf weten dat de verbinding met de natuur en jezelf essentieel is om lichter door het leven te gaan. 

Onze klanten komen dan ook van overal en zowel beginnende yogi's als teachers, jonge mensen die tijdens de pandemie het wandelen ontdekten als de fervente wandelaar. 

Wij vinden het ongelooflijk plezant al deze verhalen te horen en zo jou de beste inspiratie en producten aan te bevelen. 

En als het even minder gaat kan je ook bij ons terecht voor een professionele Shiatsu massage EN kan je deelnemen aan de wekelijkse QIYOGA LES.  Zo kom je sneller in evenwicht.

Vanuit deze visie , mensen een glimlach geven, zijn ook onze extra services gegroeid. 

In deze veranderende tijden is het toch meer dan normaal dat je in jouw buurt één adres hebt waar je terecht kan voor pakketten op te halen en te versturen , droog- of was af te geven. 

WIST JE DAT : wij jouw wijnkurken verzamen en dat er nieuwe yogamatten en blokken worden van gemaakt ? 

Contact

wij kijken er naar uit om nieuwe verhalen en inspiratie te krijgen. Patricia en Serge 

bottom of page