top of page

Acerca de

VERZENDING
en 
RETOUREN

VERZENDBELEID

Wij bieden verzending aan binnen de E.U. en doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren.

Levertijden zijn schattingen en gaan in op de datum van verzending. LA BAHIA streeft ernaar je bestelling zo snel mogelijk te verzenden, maar kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen als gevolg van afgelegen afleverlocaties.

Binnen Europa bieden wij gratis verzending voor bestellingen boven de €100 en vragen wij een vast tarief van €9 voor bestellingen onder de €100. Als uw bestelling buiten Europa moet worden verzonden, bent u verantwoordelijk voor het betalen van eventuele extra kosten voor belastingen of douane-inklaring. Wij raden u aan contact op te nemen met uw plaatselijke douanekantoor voor meer informatie.

Wij behandelen alle bestellingen die van maandag tot en met zaterdag voor 12 uur 's middags (CET) op dezelfde dag worden geplaatst. Als u uw bestelling op een  zondag of op een feestdag plaatst, wordt deze op de eerste werkdag daarna afgehandeld.

Indien u uw bestelling wenst te annuleren, maar de bestelling is reeds verzonden, bent u verplicht deze te ontvangen. De annulering is pas geldig nadat deze door LA BAHIA per e-mail is bevestigd. Indien een product uit productie is genomen of niet meer voorradig is, heeft LA BAHIA het recht de koop te annuleren en het betaalde bedrag aan de klant terug te betalen.

Moderne danseres
vrouw Uitrekken
mediteren

Retourbeleid

Heeft u twijfels over onze producten?

Geen paniek, u hebt 30 dagen om een terugbetaling of een omruiling aan te vragen.
Om dit recht uit te oefenen, gelieve ons te contacteren op patrizia.willems@gmail.com met dit verzoek.

Alle artikelen die binnen deze periode worden geretourneerd, moeten zich in exact dezelfde staat bevinden als waarin ze zijn ontvangen. De geretourneerde producten moeten ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten, en de verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. Raadpleeg de website van uw vervoerder voor de exacte tarieven. Wij raden u aan een beveiligde verzendmethode te kiezen met tracering, aangezien u zelf verantwoordelijk bent voor het risico van het vervoer van de goederen naar LA BAHIA

U kunt uw pakketje naar het volgende retouradres sturen: LA BAHIA Dendermondesteenweg 913 . 9070 Destelbergen Oost-VLAANDEREN, BELGIE

Zodra uw pakket in onze magazijnen is aangekomen, ontvangt u een e-mail met de bevestiging van de retourzending, en na controle van de staat kan de retourzending worden geaccepteerd. U kunt dan kiezen om het product te ruilen of om uw geld terug te krijgen. Het volledige orderbedrag exclusief retourkosten wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending gecrediteerd.

bottom of page