top of page

10 punten over wat er gebeurt als je jezelf aardt.

Bijgewerkt op: 12 jul. 2021

Een korte opsomming van de kernpunten van

de gepubliceerde wetenschappelijke artikelen over het lichaam aarden.1. Het verminderen van lichaamsspanning (-stress)

2. Een verbetering van de bloedsomloop

3. In de kiem smoren van ontstekingen

4. Het immuunsysteem te versterken

5. Bescherming tegen burn-out & hormonale disbalans

6. Het doeltreffend aanpakken van spier- en gewrichtspijnen

7. Diepere helende slaap door een ontspannen zenuwstelsel

8. Versnelde recuperatie na trauma & inspanning (ook sport)

9. Bescherming tegen elektro-pollutie (EMS)

10. Een verjongend effect op het lichaamHet lichaam is een zorgvuldig verbonden systeem, niets werkt los van elkaar. Bij het aarden kunnen al je organen, spieren en weefsels eerst ontspannen en dan herstellen van onderliggende infectiehaarden door de uitwisseling van aarde-elektronen, de puurste anti-oxidanten. Je zenuwstelsel, hormoonsysteem, bloedsomloop, immuunsysteem en weerstand krijgen hierbij een optimale natuurlijke ondersteuning, uur na uur, dag na dag. Je kan je stelselmatig terug fitter en vitaler voelen en je kunt ziektes terug meester worden vanuit je eigen lichaamskracht.


Even een ervaring tussendoor

Disclaimer: Dit is een persoonlijk verhaal, elk lichaam is anders. Resultaten kunnen individueel variëren.

Wat fantastisch, dat effect van aarding in je slaap! Ik ben helemaal verrast. Had niet verwacht meteen de eerste nacht al zo'n resultaat te verwachten. Vannacht voelde mijn huid helemaal glad en zacht. Het zacht vibreren van mijn lichaam was voelbaar, toch kon ik er goed door slapen. En dan vanochtend.... ik kon gewoon opstaan en constateerde dat de inhoud van mijn dromen ook anders was, diepgaander. Ik was ook meteen vrolijk. Nu zit ik net aan mijn laptop en voel de spanningen gewoon terugkeren. Gelukkig is daar ook wat voor: jullie aardingsmatten. Doe me er maar direct 2 met een splitter. En mocht je nog demonstratiemodellen in de aanbieding hebben, dan graag. Deze hulpmiddelen zijn te belangrijk voor mijn gezondheid!!! Caroline C. (Nl) Handwerkster


Wanneer je geaard slaapt, of overdag een aarding product gebruikt, werkt het natuurlijk proces van ontspanning en cel versterking doorlopend. Je bent rechtstreeks verbonden met de batterij 'aarde'. In deze herwonnen balans kan je weerstand en je recuperatievermogen (immuunsysteem) terug optimaliseren zodat je lichaam natuurlijk kan herstellen(10).

Door de recente ontwikkeling van aardingsproducten kan je nu volledig geaard slapen. De slim geaarde lakens van hoog kwalitatief bio katoen zijn doorweven met een raster van fijn antibacterieel zilvergaren dat verbonden wordt met de aarde. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een beveiligde adapter in een geaard stopcontact of als alternatief via een eenvoudige aardingspin in de grond buitenshuis. Zo kun je optimaal urenlang in de meest heilzame omstandigheden rusten, in een diepere, herstellende en helende slaap. Je lichaam kan nu sneller recupereren en je gezondheid wordt op de meest natuurlijk wijze ondersteund. Niets is onomkeerbaar. Wat op een klein wonder kan lijken is niets minder dan de manier waarop de natuur ons terug in onze kracht kan plaatsen, zoals we evolueerden en wat altijd al gebeurde.Ik zelf gebruik dagelijks de aardingsmat zowel onder mijn voeten als onder de polsen aan het computerscherm. Overdag combineer ik dit met het dragen van Prana Energetix magneten.


En om te herstellen gedurende de nacht slapen we op ons aardingslaken


Wil je meer weten en veel lezen over de aarding ? Dat vindt je in het aardingsboek of via de aardingwebsite


Wil je een ander artikel bestellen dan wij in voorraad hebben , gebruik dan op de aardingwebsite de kortingscode AFBHL5het potentieel van onze aarde, de natuur.


Patricia en Serge

Getting healthy and fit today


64 weergaven0 opmerkingen

Σχόλια

Βαθμολογήθηκε με 0 από 5 αστέρια.
Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες

Προσθέστε μια βαθμολογία

Gerelateerde producten

bottom of page