top of page

4 tips rond netwerk marketing

Bijgewerkt op: 1 mei

Is het een goed idee om netwerkmarketing te overwegen wanneer je ontslagen bent ? 1. WAT IS NETWERKMARKETING


Netwerkmarketing, ook wel bekend als multi-level marketing (MLM), is een zakelijk model waarbij producten zoals voedingssupplementen, essentiële oliën en sieraden van persoon tot persoon worden verkocht. Dit kan bijvoorbeeld aan een buurvrouw, familielid of kennis zijn. Het biedt een alternatieve manier om inkomen te genereren, vooral voor mensen die op zoek zijn naar flexibiliteit en onafhankelijkheid.

Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen:


 1. Vrijheid en Flexibiliteit: Netwerkmarketing biedt meer vrijheid aan mensen die vanuit huis willen werken. Als zelfstandig ondernemer kun je je eigen tijd indelen en flexibeler zijn. Je werkt voor jezelf en niet voor een baas, waardoor je geen tijd meer verliest in het verkeer en je dagen beter kunt organiseren, met tijd voor familie

 2. Geschiedenis en Evolutie: Hoewel netwerkmarketing de laatste jaren populairder is geworden, zijn MLM-bedrijven niet nieuw. Het eerste netwerkmarketingbedrijf werd al in 1886 in de VS opgericht. In de jaren 40 groeide dit businessmodel verder. Helaas kreeg netwerkmarketing in de jaren 70 een slechte naam door enkele bedrijven die niet alles wettelijk deden. Deze negatieve ervaring kan nog steeds twijfels oproepen bij mensen die overwegen om met netwerkmarketing te beginnen

 3. Essentiële Vaardigheden: Succes in netwerkmarketing vereist bepaalde vaardigheden, zoals effectieve communicatie, het opbouwen van relaties en doorzettingsvermogen. Het bouwen van een sterk team en het volgen van effectieve marketingstrategieën zijn ook cruciaal.


4. Juridische Overwegingen: Hoewel er legitieme netwerkmarketingbedrijven zijn, is het belangrijk om op te passen voor piramidespelen en oplichting. Doe grondig onderzoek voordat je je aansluit bij een specifiek bedrijf.Kortom, netwerkmarketing kan een oplossing zijn voor mensen die ontslagen zijn en op zoek zijn naar alternatieve inkomstenbronnen. Het is echter essentieel om goed geïnformeerd te zijn en de juiste keuzes te maken op basis van je persoonlijke situatie en doelen.


Daarom heb ik al het opzoekwerk voor jou gedaan. Als zelfstandig ondernemer ben je onderhevig aan de ups en downs van de economie en daarom ging ik op zoek naar een betrouwbare, Europese partner die ons een kwalitatief, natuurlijk, goedgekeurd productgamma kon aanbieden. Een partner die financieel gezond is, investeert in vernieuwing en die al haar partners , beginnend of niet dagelijks professionele ondersteuning geeft.


 • product informatie

 • marketing training

 • sociale media opleiding

 • gratis eigen webshop

 • vip opleiding

 • zoom meetings

 • business dagen

 • car plan

 • cash back acties

 • enz


Dit bedrijf vonden wij in Duitsland , met een afdeling in Herentals belgie.


Sinds 2021 zijn wij trotse partner van LR Health and Beauty


Bij LR heb je volledige vrijheid om te werken waar - OOK in het buitenland op vakantie - en wanneer je dat wilt. Echter , je zou wel minstens 10 uren per week aan jouw nieuwe LR business moeten spenderen.


Je staat er NIET alleen voor ! De toffe mensen die wij leerden kennen vormen een fijne groep die elkaar ondersteunt en inspireert !


2.DUS : waar wacht je nog op ?


HOU JE VAN BEAUTY EN GEZOND BLIJVEN

WIL JE EEN EXTRA INKOMEN VAN 500 euro per maand

WIL JE EEN INKOMEN WAAR JE NU ALLEEN NOG VAN DROOMT ?


Neem vandaag met mij contact op via mail patrizia.willems@gmail.com en stuur IK WIL PRANA (=levenskracht :)Je voelt het kriebelen ? MELD JE RECHTSTREEKS en vandaag AAN en je start met jouw nieuwe business binnen de week en je verdient al meteen bonus en inkomen


met krachtige groeten,


Patricia, Serge en het voltallige PRANA TEAM


bijeenkomst prana team netwerkmarketing
NETWERKEN

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Gerelateerde producten

bottom of page