top of page

Best verkochte magneet armband

Bijgewerkt op: 8 apr.

Mijn best verkochte magnetische armband is de sportEX van ENERGETIX.


Sinds de start van mijn bedrijf in 2017 zijn magnetische armbanden, van alle honderden beschikbare magnetische therapieproducten, altijd een topverkoper. Veruit de meest populaire magnetische armband is echter de sportEX.


Hier zijn 9 redenen waarom jij er ook een zou moeten kopen.

1. De magnetische armband heeft 3 x sterke magneten

Permanent in elke sportEX-armband verwerkt zijn drie zeldzame-aardemagneten, neodymium genoemd, met een sterkte van elk 0,2 Tesla / 2000 gauss.


Is 0,2 Tesla sterk?


Laten we zeggen dat de gemiddelde koelkastmagneet 0,01 Tesla / 100 gauss is, dus ter vergelijking is dat 2000 gauss versus 100 gauss!


Interessant feit: het magnetische veld van de aarde aan het oppervlak varieert van 0,25-0,65 gauss.


Vanwege de krachtige kracht van de magneten is het raadzaam om de sportEX-armband niet om dezelfde pols te dragen als uw analoge horloge, omdat deze hierdoor langzamer gaat werken.


2. De magnetische armband is gemaakt van siliconen

De populaire sportEX-armband is gemaakt van siliconen, waardoor hij duurzamer en robuuster is en ideaal voor actieve dragers.


Het is ook latex- en nikkelvrij, perfect voor iedereen die last heeft van huidallergieën.


3. De magnetische armband is waterdicht

De drie magneten zijn ingebouwd in de sportEX-siliconenarmband, waardoor ze waterdicht zijn. Dit betekent dat je hem altijd kunt dragen, ook bij zwemmen in de zee of een *chloorzwembad, en dat hij ook nog eens zweetbestendig is.


*Ik had persoonlijk de blauwe armband en droeg deze twee jaar lang onafgebroken, ook in de zee en het zwembad. Tegen het einde van de hete zomer merkte ik dat de kleur enigszins vervaagd was, dus stel je voor dat dit te maken heeft met het niet afspoelen van het chloor en het vervolgens drogen in de zon. Intussen draag ik al vijf jaar dezelfde zonder verkleuring.


Ik zou aanraden om het uit te doen als je agressieve chemicaliën gebruikt, en om het grondig af te spoelen als je er iets op krijgt, inclusief schoonheidsproducten.


4. De magnetische armband wordt geleverd in 4 verschillende kleurencombinaties

De perfecte manier om te pronken met je persoonlijkheid, of om de sportEX-armband te matchen met je outfit, is door je favoriete kleurencombinatie te kiezen. Je kunt zelfs armbanden in verschillende kleuren stapelen voor een opvallende look!


5. De magneetarmband is verkrijgbaar in 5 verschillende maten

De sportEX-armband is verkrijgbaar in vijf verschillende maten. Het hoeft niet strak op uw huid te passen, dus kies de maat die voor u het meest comfortabel is.


XS-S = 13 cm - 16 cm

S-M = 14 cm – 16 cm

M-L = 16 cm – 18 cm

L-XL = 18cm – 20cm

XL – XXL = 20cm – 22cm


6. De magneetarmband kan door iedereen worden gedragen

De sportEX-armband is perfect voor zowel volwassenen als kinderen, en vanwege de vraag van klanten hebben we onlangs de XS-maat toegevoegd, die perfect is voor kinderen.


Er zijn geweldige reacties geweest van kinderen die magneten dragen en een verbetering in concentratie hebben, vooral kinderen met ADHD.


Van volwassenen heb ik geweldige feedback gekregen dat de magneten hebben geholpen de pijn van een tenniselleboog en een frozen shoulder te stoppen, en ook de pijn en ontstekingen door artritis hebben verminderd.


Ook voor tieners en kinderen hebben wij een prachtige selectie magnetische sieraden.


*Niet te dragen als u zwanger bent of als u geïmplanteerde medische apparatuur draagt, zoals een pacemaker, defibrillator, insulinepomp of chemotherapie-infuuspomp , overleg altijd met uw behandelende arts want er verandert veel aan de technologie van implanten7. De magneetarmband is ideaal voor mensen die geen sieraden dragen

Het eenvoudige en strakke ontwerp van de sportEX magnetische armband maakt hem perfect voor mensen die normaal gesproken geen sieraden dragen. Veel van mijn klanten (voornamelijk mannen) dragen eigenlijk geen andere sieraden dan een horloge, en vinden vooral de zwart/grijze sportEX-armband onopvallend en gemakkelijk te dragen.


mag je om een andere reden geen zichtbare magneetsieraden dragen kijk dan ook eens naar mijn wellness segment met de kracht van magneten8. De magneetarmband heeft geen bijwerkingen

In tegenstelling tot conventionele pijnmedicatie zijn er geen ongewenste bijwerkingen bij het dragen van magnetische sieraden of het gebruik van magnetische wellnessproducten. Magneten zijn geen remedie voor welke ziekte of kwaal dan ook, maar het is aangetoond dat deze natuurlijke, holistische therapie positieve effecten heeft op mannen, vrouwen, kinderen en dieren.


9. De magneetarmband is een goedkope therapie

Met slechts € 69 (o.v) kan het goedkoper zijn dan een bezoek aan een therapeut, en met de juiste zorg kan het vele jaren meegaan. Sterker nog, de magneten in de armband verliezen gegarandeerd slechts 1% van hun kracht over een periode van 100 jaar!


ikzelf gebruik de kracht van magneten ook tijdens manuele therapie

• Bestellingen worden doorgaans binnen één werkdag na ontvangst van uw betaling verzonden.

• Retour-/ruilgarantie 14 dagen.

• Testperiode 30 dagen.

• 2 jaar garantie op vakmanschap en materialen.

• Neem contact met mij op als u vragen heeft.


Newsletter Signup Form

WIL JE GRAAG OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN AANBIEDINGEN EN WERKING VAN PRANA ENERGETIX WELLNESS EN MAGNETEN

103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Gerelateerde producten

bottom of page