top of page

Collageen, een nieuwe hype ?beauty en wellness van binnenuit...

Bijgewerkt op: 21 mei

Het is een feit dat we naarmate we ouder worden onze huid droger wordt en zijn elasticiteit vermindert.


Wat is collageen eigenlijk ?

Er is al heel veel wetenschappelijk onderzoek gedaan en de besluiten hieruit zijn vooral dat collageen in synergie met een aantal andere essentiële voedingsstoffen jouw lichaam van binnen uit optimaliseert.


Wil je jeugdig mooi blijven ? Niet iedereen is van nature gezegend met een modellen gezicht maar welke leeftijd je ook hebt een gezonde, natuurlijke uitstraling willen we allemaal.


Het LR Lifetakt 5in1 vervult 5 schoonheidswensen met 1 shot per dag.In de holistische geneeskunde gaan we er altijd van uit dat 1 ding geen bergen verzet en ook Rome is niet in 1 dag gebouwd maar het 5 in 1 beauty elixir met collageen is een PREVENTIEF COMPLET en beschermt tegen invloeden van buitenaf en voorkomt tekenen van ouderdom. Het combineert de belangrijkste ingrediënten met de kracht van de natuur.


20% aloe vera gel

bloedsinaasappelextract

bosbessenextract

rozenwortelextract

groene thee extract


1. JEUGDIGE VERSCHIJNING MET MINDER RIMPELS EN MINDER RIMPELS

Rimpelvermindering door vitamine C1 en diepe effectieve collageenpeptiden6 - 15% meer huidelasticiteit door effectieve collageenpeptiden7 Aloë vera gel, bloedappelextract, rozenwortelextract en groene thee extract beschermen tegen de belangrijkste oorzaken van veroudering, zoals UV-straling.

2. EEN ZUIVERE EN GEZONDE HUID ZONDER IRRITATIES

Bescherming tegen externe milieu-invloeden door middel van bosbesextract en vitamine E5. Verbeterde huidfunctie en pigmentatie met de sterk geconcentreerde vitaminen A, riboflavine, niacine, biotine, C en zink als essentiële sporenelementen

3. STRAKKER LICHAAM MET MINDER CELLULITIS aangetoond is dat collageenpeptiden de huiddichtheid verhogen en cellulitis verminderen8 - Koper en aloë vera gel versterken het bindweefsel.


4. KRACHTIG, GLANZEND HAAR

Biotine versterkt het haar en bouwt het van binnenuit op3 Koper zorgt voor normaal haarpigmentatie en geeft een gezonde glans3


5. STERKE, GEZONDE NAGELS

Er is aangetoond dat collageenpeptiden de nagelgroei versnellen. Schade aan de nagels wordt tot 42% gereduceerd Zink versterkt de nagels


6.Uniek op de markt: Dubbel Complex Complex Actief

Het actieve complex activeert de schoonheidsprocessen en bestrijdt tekenen van veroudering1-5. Het combineert de bekendste, belangrijkste schoonheidsingrediënten in de hoogste concentratie:

2,5 g collageenpeptiden 50 mg Hyaluron zuur met koper en zink 9 sterk geconcentreerde vitaminen: 100% vitamine E, thiamine, riboflavine, niacine, B6, biotine, B12, vitamine C per dagrantsoen* en 75% vitamine A per dagrantsoen*.

MADE IN GERMANY

1 Biotine, zink, vitamine A, riboflavine en niacine dragen bij tot de instandhouding van een normale huid. Koper draagt bij tot de instandhouding van een normale pigmentatie van de huid. Vitamine C draagt bij tot een normale collageenvorming voor een normale huidfunctie. 2 Koper draagt bij aan de instandhouding van normaal bindweefsel. 3 Biotine en zink dragen bij tot de instandhouding van normaal haar. Koper draagt bij tot de instandhouding van normale haarpigmentatie. 4 Zink draagt bij tot de instandhouding van normale nagels. 5 Vitamine E helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Thiamine draagt bij tot een normaal energiemetabolisme. Vitamine B6 en B12 helpen vermoeidheid te verminderen. 6 Proksch e.a., 2014, Huidfarmacol Fysiol; 27:113-119. Aanzienlijke rimpelvermindering en verhoogde collageenconcentratie in de huid na 4 weken van toepassing. Gemeten bij 100 vrouwen tussen 45 en 65 jaar. 7 Proksch e.a., 2014, Huidfarmacol Fysiol; 27:47-55. 15% meer huidelasticiteit na 4 weken aanbrengen. Gemeten bij 69 vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. 8 Schunck et al., 2015, Journal of Medicinal Food; 18 (12): 1340-1348. Significante vermindering van cellulitis na al 3 maanden en significante toename van de huiddichtheid na 6 maanden van toepassing. Gemeten bij 105 vrouwen tussen de 25 en 50 jaar. 9 Hexsel et al., 2017, Tijdschrift voor Cosmetische Dermatologie; 1-7. Aanzienlijke vermindering van de nagelschade na 2 maanden gebruik en toename van de nagelgroei na 3 maanden gebruik. Gemeten bij 25 vrouwen tussen de 18 en 50 jaar.

*De referentiehoeveelheid voor dagelijkse inname.Goed om te weten :

dit product is :

Lactose vrij

glutenvrj

suikervrij

zonder kunstmatige kleurstoffen


Met een doos kan je een maand door, er zitten 30 shots in


p.s. voor de mannen is een 5 in 1 men's shot


Een gezonde levensstijl betekent natuurlijk ook dat je voldoende slaap krijgt, voldoende beweegt en geniet van het levenBESTELLEN ? KLIK OP DE FOTO 1 voor VROUWEN en FOTO 2 voor mannenPatricia, holistisch therapeut, acupressuur, qiyoga33 weergaven0 opmerkingen

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Gerelateerde producten

bottom of page