De complete gids om jouw Hydro Flask levenslang te koesterenIk weet niet waar ik moet beginnen. Toen ik vorige zomer de Hydra Flask voor het eerst gebruikte was ik zo verrast van de perfecte temperatuur van mijn sportdrank dat ik direct mijn oude bidons heb ingeruild.


Wat is de Hydro Flask ?


De Hydra is een zeer handige bidon/thermos om dranken buitenshuis mee te nemen of te serveren. Hij is zeer licht 0.320 gram, en loopt niet uit zelfs al heb je ijsblokjes toegevoegd.


Wat is er bijzonder ?


De Hydra Flask is zo ontwikkeld dat de temperatuur van jouw drank altijd stabiel blijft. Ze houdt de koude dranken koel en de warme dranken warm. Sommige andere merken garanderen 24 uur voor koude maar 12 uur voor de warme drank.


Hoe kan dat ?


De Hydro Flask heeft een dubbele wand in tegenstelling tot de andere merken die maar één wand hebben. Bovendien is ze onbreekbaar omdat ze voorzien is van vacuüm isolatie en stainless staal wat een voordeel is tegenover de anderen die in glass lining zijn.

Het enige wat er kan aan gebeuren is dat als je er iets te onvoorzichtig mee omgaat dat de verf afschilfert maar na een jaar is dat bij mij nog niet gebeurd. Zonder BPA !


De smaak


Dat is nu net wat een groot pluspunt is. De smaak van jouw drank blijft behouden en dat is door de speciale afsluitdop. Die laat geen lucht noch geur door en zo kan de buitentemperatuur niet aan jouw drank. Al deze zaken samen zorgen ervoor dat ze levenslang kan meegaan (bij normaal gebruik natuurlijk)


Je hebt jouw Hydro Flask ontvangen... Hoe onderhoud ik ze het best ?


1. was ze de eerste keer met water en zeep

2. was elk onderdeel , ook de dop

3. spoel goed af en zorg dat er geen zeep resten achterblijven

4. leeg jouw fles altijd volledig, zelfs als niet alles op is, maak ze altijd leeg

5. laat ze geen dagen ongereinigd staan, zo kweek je bacterie vorming

6. laat ze aan de wind drogen


Warm dranken


1. warm jouw drank eerst op in een pan of microgolf en giet ze dan pas in jouw Hydro Flask

2. zet jouw Hydro Flask nooit in de microgolf


Koude dranken


1. doe rechtstreeks ijsblokjes in jouw Hydro Flask wanneer je ijskoude drank wil.

2. Nooit in de diepvries steken want dit helpt toch niet wegens de isolatie van de fles


Niet in de vaatwas


Je koestert jouw fles op een eerlijke manier als je ze met de hand uit wast, met een borsteltje en zeep


Zeer vuil ?


Heb je jouw fles ergens achter gelaten en ze duikt plots weer op met vlekken en vuil ?

Gebruik dan gewoon azijn of soda om te reinigen en spoel na een tijdje af met warm water en afwasmiddel.

Het is aan te raden om bij intensief gebruik , de fles regelmatig grondig goed te reiningen.

Je kan hardnekkig vuil verwijderen met azijn : doe ongeveer tas in de fles, laat 10 minuten staan en reinig met een borsteltje. Je kan ook de fles met azijn een nachtje laten staan maar zie er op toe dat je dan zeer grondig uitspoelt met warm water en afwasmiddel. Laat aan de lucht drogen.


Ben je curieus geworden ? Deze Hydro Flask is onze dagelijkse bron van drank en zowel in de winter als in de zomer. Zorg er goed voor en je hebt er heeeeeeel lang plezier van.

Zowel op kantoor, bij het sporten of gewoon op jouw terras thuis en in de tuin is het geweldig plezant om altijd jouw drank op de juiste temperatuur bij de hand te hebben.


We hebben er een paar op de kop kunnen tikken , dus wil je er eentje : hier kan je bestellen of spring eens binnen bij ons bij La Bahia


#hydroflask#hiking#office#cycling#lounging#everyday#
0 keer bekeken

©2019 by www.bahia-lifestyle.com. Proudly created with Wix.com