top of page

De gevolgen van het dragen van een mondmasker

Op dit ogenblik zijn we meer dan een jaar verder dan het uitbreken van het Covid virus. Daar is al veel over gefilosofeerd en geschreven maar wat ons toch het meest opgevallen is dat we last begonnen te krijgen van onze tanden. We praten de ganse dag en door onze job zijn we verplicht een scherm en/of mondkapje te dragen.

Herkenbaar ?


Namelijk dat ondanks onze goede mondhygiëne onze tandarts er ons op wijst dat we extra aandacht aan ons tandvlees moeten geven vooral als je elke dag een mondkapje draagt.


Bespaar jezelf een tandextractie zoals ik !
Dragen van een masker zorgt dat de chemie in onze mond verstoord geraakt en dat kan onaangename gevolgen hebben. Omdat onze spijsvertering begint in de mond alleen al. Om het niet verder te laten escaleren zocht ik naar een natuurlijke, anti-bacteriele mondverzorging en zo kwam ik uit bij MICROSILVER.


We gebruiken de tandpasta, het mondwater, de mondspray en al na 4 dagen voelden we gigantisch verschil ! Vooral omdat wij elke dag met onze fiets , ook in de winter , naar onze winkel rijden, zijn we extra gevoelig voor koude in de mond. Maar nu we deze Microsilver gebruiken is dat verleden tijd.


Probeer het zelf eens, en laat het ons gerust weten hoe jij het ervaart.


Je kan via onze webshop al een paar producten aanschaffen. De komende weken komt er een nieuwe lijn bij Huidverzorging op basis van Microsilver.


Wij zijn FAN !


Heb je vragen ? Stuur ze gewoon hieronder.


Patricia en Serge

Greatlivingteam


67 weergaven1 opmerking

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
patricia willems
patricia willems
May 05, 2021

Ik gebruik nu sinds een maand de microsilver tandpasta en mondspoeling en dit is een geweldig produkt. Ook mijn tandarts gaf mij vorige week goede punten ! 😁😍

Like

Gerelateerde producten

bottom of page