top of page

De kracht van brandnetel en aloe vera

Bijgewerkt op: 14 feb.

De Sivera Aloë Vera Drinking Gel is een van de top producten die we in ons assortiment hebben.
De aloë-veraplant wordt al eeuwen gewaardeerd om zijn unieke samenstelling van ingrediënten. Het sap van de aloë-veraplant wordt bovendien door LR verrijkt met brandnetelextract. Voor deze drinking gel gebruikt LR de zuivere bladgel in hoogst mogelijke concentratie van de Aloë Vera Barbadensis Miller plant, omdat deze een genezende kracht heeft.


Het zuivere natuurproduct wordt gecombineerd met andere ingrediënten die de werking van Aloë Vera versterkt.


Een van de belangrijkste stoffen in de bladgel van de aloë-veraplant is acemannan. Zijn weldadige eigenschappen zijn vooral in samenspel met talrijke andere bestanddelen van de aloë Vera plant ontvouwd.


De Sivera drinking gel van LR is goed van smaak doordat de Aloë Vera op een dusdanige manier verwerkt wordt bij LR dat er geen aloïne in zit.

Daarnaast zitten er geen stukjes in aangezien we de Aloe Vera Blad niet vermalen maar fileren. Mocht u de Sivera drinking Gel een keer vrijblijvend willen proberen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.Eigenschappen van de Sivera Aloë Vera Drinking Gel


De Aloë Vera Drinking Gel Intense Sivera is een natuurlijk product van 90% zuivere aloë-verabladgel en 7% echte honing met brandnetelextract voor een hoog gehalte aan natuurlijk silicium.


Voor LR worden 23 miljoen aloë vera bladeren per jaar geoogst. Ze worden uitsluitend gekweekt in de Mexicaanse hooglanden, waar ze de allerbeste groeiomstandigheden vinden. Ze worden geteeld zonder het gebruik van pesticiden! De oogst gebeurt uitsluitend met de hand.


De Aloë Vera Drinking Gel is een natuurlijk product en de kleur van de gel kan in de loop van de tijd veranderen. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit.


Wetenschappelijk onderzoek is de basis voor innovatieve product concepten. Daarom investeert LR veel tijd en geld om altijd voorop te lopen in wetenschap en onderzoek. De Aloë Vera Drinkgel Intense Sivera is slechts één voorbeeld van hoe LR waardevolle natuurlijke ingrediënten combineert tot producten van de hoogste kwaliteit voor u.


Aloë Vera Drinkgel Intense Sivera staat op de Keulse lijst®. De Keulse lijst® bevat een lijst van voedingssupplementen met een geminimaliseerd risico op doping die zijn getest op anabole steroïden en stimulerende middelen door een van de meest vooraanstaande laboratoria ter wereld op het gebied van NEM-analyse van dopingmiddelen. Alle verdere informatie is te vinden op de website van Keulen List® op www.koelnerliste.comHoe gebruik je Sivera Drinking Gel?


Begin met 4 dagen aaneen gesloten 3 x daags 5 ml te drinken. Bij voorkeur doe je dit goed verdeeld over de dag. Denk hierbij aan een schema van 7.00 uur, 15.00 uur en 23.00 uur. De voorkeur gaat er naar uit dat je dit een half uur voor de maaltijd doet.

De volgende 4 dagen ga je 3 maal daags 10 ml drinken. Daarbij moet je met name goed op letten dat eventuele bijwerking prettig is. Is dit niet het geval, houdt dan nog wat langer de dosis van 3 maal daags 5 ml aan. Vervolgens kan je na 4 dagen weer 5 ml toevoegen aan de dosis enz.

De meeste mensen hebben baat bij 3 maal daags 30 ml. Echter hebben klanten met bijvoorbeeld fibromyalgie meer baat bij maximale dosis van 3 maal daags 50 ml.

Wanneer je onder narcose bent geweest heb je baat bij 3 maal daags 60 ml.


De Aloë Vera Drinking Gel kan naar smaak puur, verdund, licht gekoeld of op kamertemperatuur worden gedronken. De aangegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Zorg voor een afwisselende en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Product buiten het bereik van kleine kinderen bewaren en eenmaal geopend in de koelkast.Waar wordt Sivera voor gebruikt


De Sivera versterkt de bloedvaten en ontzwelt de haarvaten waardoor de afvalstoffen en voedingsstoffen op de juiste plaats in uw lichaam komen. Wil je meer over dit product te weten komen ga dan naar de sivera pagina waar meer informatie opstaat.
Het is goed samen te gebruiken met:


Doordat de basis altijd de aloe vera drank is zullen de eventuele extra voedingssupplementen of medicijnen die u neemt beter opgenomen gaan worden. Omdat de aloë vera drank als basis je doorbloeding verbetert komen de voedingstoffen ook beter op de juiste plek.

Wat een aanrader is voor vrouwen die in de leeftijd komen van 45 tot 55 jaar en last hebben van de hormoonhuishouding is de Women Pytho.

Tip

Wilt u graag meer uitleg over de producten, of producten een keer proberen, neem dan contact met ons op! Je bent altijd welkom, na afspraak voor meer uitleg of therapeutische behandeling

. Wij kunnen u persoonlijke informatie geven over alle crèmes, drinking gels en andere producten.

De informatie op www.bahia-lifestyle.com is geen medisch advies, raadpleeg altijd eerst uw huisarts.


Patricia, acupressuur, qigong trainer


ps. wij zijn zelf super fan en veel van mijn klanten ervaren ook dagelijks de voordelen. Heb je zelf ervaring of vragen , laat het zeker weten !

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page