top of page

De La Bahia visie

Bijgewerkt op: 18 dec. 2020

Of hoe wij overleven in deze turbulente transitie jaren die wellicht nog 10 jaar gaan aanhouden.


Onze levensfilosofie is door de jaren heen eigenlijk dezelfde gebleven. Alleen lag onze focus elders toen we nog jonger waren. Je denkt dan dat je verplichtingen hebt van allerlei aard maar eigenlijk laat je dan gewoon meeslepen in de stroom van elke dag.


Al in 1996 besloten wij samen (mijn man en ik) om dagelijks samen te werken. We hadden het gevoel de essentie te missen van een liefdevol leven als je iedere dag opstaat , elk apart naar je werk gaat en 's avonds laat thuis komt en amper nog met elkaar praat.
We werden zelfstandige ondernemers in een branche die vandaag nog amper bestaat. En in 2007 besloten we het roer opnieuw om te slaan. Van een zeer drukke 90 uren week elk en kanker als gevolg werd het tijd voor onszelf.


Het was schokkend toen we terug blikten op wat we allemaal gerealiseerd hadden maar er uiteindelijk alleen maar geld aan over gehouden...


Maar dat betekende echter niet dat we bij de pakken bleven zitten. Wij omarmen het leven als een avontuur. Wij proberen vanuit ons hart te leven en zo ook met onze klanten om te gaan.


Toen wij LA BAHIA opstartten, hadden wij 1 visie : gelijkgestemde mensen samenbrengen. Humanoids die bewust door het leven varen. Genieten, sporten, werken en balans zoeken.

Daarom vindt je in onze shop ook vooral merken die staan voor DUURZAAMHEID. Dat wil zeggen : dat ze lang meegaan, niet schadelijk zijn voor jou noch de natuur en doorgegeven kunnen worden of gerecyleerd.

Zowel onze yogamatten, sportieve kleding als onze winkel (ons pand dateert van 1907!) staan voor een lange geschiedenis die hopelijk nog lang zal doorgaan.


We , Patricia en Serge stellen zich open voor nieuwe projecten, nieuwe manieren van werken, faire producten of gemaakt in een eerlijk proces.


Intussen geeft Patricia Yogales voor 'stijve harken' , (behalve in corona tijden waarbij het verboden is) is ons aanbod yogamatten die levenslang meegaan uitgebreid en kijken wij benieuwd naar de toekomst.
Zo kan jij gerust zijn en hoef je niet na te denken of het wel koosjer is wat je koopt bij LA BAHIA...we hopen dat we de kans krijgen om er te mogen zijn voor jou, voor de gezellige babbel, de glimlach en de herinneringen.


wordt vervolgd....


55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page