top of page

De wondere wereld van aroma verspreiders

Je zit gezellig op het terras 's avond en daar zijn ze de muggen. Wist je dat een aroma diffuser met gepaste essentiële olie de muggen op afstand houdt ?


Maar bovendien zijn er heel wat gezondheidsvoordelen en het verstuiven van essentiële olie op de juiste manier. In mijn massage praktijk gebruik ik bij elke behandeling de aroma diffuser.


7 voordelen van de aroma diffuser


1. zuivert de lucht

Aroma diffusers helpen de lucht te zuiveren.

Bovendien, de essentiële oliën die aan een diffuser worden toegevoegd, verhogen het zuiverende effect omdat ze kunnen helpen bij het doden van bacteriën en schimmels die aanwezig zijn in de lucht. Onderzoek heeft aangetoond dat oregano, kaneelbast, tijm en kruidnagelboom de sterkste en meest effectieve antibiotische oliën zijn.


2. Vermindert stof in de lucht.

Aroma diffusers hebben een ioniserend effect. De luchtkwaliteit wordt verbeterd omdat meer negatieve ionen in de lucht worden vrijgegeven. Deze ionen verbinden zich aan de positieve ionen, waardoor stof op de grond valt (zodat het de lucht niet meer verontreinigt). Aan de kust en hoog in de bergen zijn veel negatieve ionen van nature aanwezig.



3. Verspreidt snel geur in een kamer.

Een speciaal ingebouwd ultrasoon apparaat verdeelt de essentiële olie in miljoenen microdeeltjes, waardoor een zeer fijne waterdamp wordt gevormd die snel door een kamer verspreidt. Het duurt maar een paar minuten totdat uw gehele kamer, hetzij thuis of op kantoor, geurig is met een heerlijk aroma!


4. Ververst de lucht.

Aroma verspreiders atomiseren het water en de essentiële olie zodat de lucht onmiddellijk bevochtigd wordt. Dit is ideaal, aangezien droge lucht bij <30% vochtigheid verschillende aandoening veroorzaakt. Zoals ademhalingsproblemen door geïrriteerde slijmvliezen. Een gezond vochtigheidsniveau is tussen 40% en 60%.


5. Ruikt lekker.

Aangezien geur een grote invloed heeft op hoe we het voelen, is het van essentieel belang dat het milieu waarin we leven aangenaam ruikt. Door het verspreiden van essentiële oliën kan geur worden geëlimineerd en kan een voedende atmosfeer worden gecreëerd.




6. Handhaaft de kwaliteit en effectiviteit van de oliën.

Het ultrasone apparaat maakt een koude waterdamp zodat de oliën niet worden verwarmd. In tegenstelling tot bij het verhitten van de oliën in een aroma lamp, wordt het therapeutische effect sterk verminderd.

Bovendien is het verspilling van de kostbare oliën die zorgvuldig en liefdevol uit de bloemen en bomen van de natuur zijn onttrokken. Denk maar aan : jasmijnbloemen die 's nachts hand worden geplukt om hun natuurlijke, optimale geur te behouden. Een aroma diffuser zorgt ervoor dat de kwaliteit en effectiviteit van de essentiële oliën optimaal blijft.


7. Verspreidt de gehele geur. Als er een aroma lamp wordt gebruikt, blijven minder vluchtige moleculen achter in de schotel van de aroma lamp. Alleen de lichtere moleculen worden door de lucht verspreid en kunnen effectief zijn. Daarom kan dezelfde olie in een aroma lamp anders ruiken, omdat een aroma diffuser de volledige geur verspreidt.

En natuurlijk, met een aroma diffuser zal u ook profiteren van de positieve effecten die essentiële oliën kunnen hebben op uw totale fysieke en / of emotionele welzijn. Kortom, een aroma diffuser is een investering die snel kan 'betalen voor zichzelf', omdat het je veel voordelen biedt. Kijk in onze webshop om te zien welke oliën het best bij u passen.

128 weergaven1 opmerking

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Héél interessant om lezen. Dank U !

Like

Gerelateerde producten

bottom of page