De wondere wereld van aroma verspreiders

Je zit gezellig op het terras 's avond en daar zijn ze de muggen. Wist je dat een aroma diffuser met gepaste essentiële olie de muggen op afstand houdt ?


Maar bovendien zijn er heel wat gezondheidsvoordelen en het verstuiven van essentiële olie op de juiste manier. In mijn massage praktijk gebruik ik bij elke behandeling de aroma diffuser.


7 voordelen van de aroma diffuser


1. zuivert de lucht

Aroma diffusers helpen de lucht te zuiveren.

Bovendien, de essentiële oliën die aan een diffuser worden toegevoegd, verhogen het zuiverende effect omdat ze kunnen helpen bij het doden van bacteriën en schimmels die aanwezig zijn in de lucht. Onderzoek heeft aangetoond dat oregano, kaneelbast, tijm en kruidnagelboom de sterkste en meest effectieve antibiotische oliën zijn.


2. Vermindert stof in de lucht.

Aroma diffusers hebben een ioniserend effect. De luchtkwaliteit wordt verbeterd omdat meer negatieve ionen in de lucht worden vrijgegeven. Deze ionen verbinden zich aan de positieve ionen, waardoor stof op de grond valt (zodat het de lucht niet meer verontreinigt). Aan de kust en hoog in de bergen zijn veel negatieve ionen van nature aanwezig.3. Verspreidt snel geur in een kamer.

Een speciaal ingebouwd ultrasoon apparaat verdeelt de essentiële olie in miljoenen microdeeltjes, waardoor een zeer fijne waterdamp wordt gevormd die snel door een kamer verspreidt. Het duurt maar een paar minuten totdat uw gehele kamer, hetzij thuis of op kantoor, geurig is met een heerlijk aroma!


4. Ververst de lucht.

Aroma verspreiders atomiseren het water en de essentiële olie zodat de lucht onmiddellijk bevochtigd wordt. Dit is ideaal, aangezien droge lucht bij <30% vochtigheid verschillende aandoening veroorzaakt. Zoals ademhalingsproblemen door geïrriteerde slijmvliezen. Een gezond vochtigheidsniveau is tussen 40% en 60%.