top of page

Een extra inkomen, het nieuwe normaal

Bijgewerkt op: 28 nov. 2022


Ben jij een uitvinder dan is dit niet voor jou !


Ik zelf heb economie en marketing gestudeerd in de jaren 80 en er wordt altijd geroepen dat je je op 1 iets moet focussen om succesvol te zijn.


Zelf ben ik nogal creatief en ben ik ervan overtuigt dat als je iets probeert en het lukt niet, dan komt er wel iets anders op jouw pad.


Serge en ikzelf zijn 25 jaar zelfstandig en er is één ding dat wij belangrijk vinden en dat is dat wij onze klanten, kennissen en familie blij willen maken want dan zijn wij ook gelukkig.


Wij laten ons niet gek maken door alle nieuwsberichten. Maar er zijn heel veel mensen die denken dat centen uit de lucht vallen. Dat is één ding dat zeker onwaar is.


In de huidige economie is het verdienen van een tweede inkomen een optie die veel mensen nastreven. En dat is niets nieuws hoor.


Zelfs als je getrouwd bent en beide leden van het huishouden werken en geld verdienen, kan het enorm helpen om een ​​manier te vinden om je inkomen te verhogen, al is het maar een klein beetje. In de loop der jaren zijn er een aantal mogelijkheden ontstaan ​​om meer geld te verdienen, maar in de meeste gevallen moeten deze kansen in een bepaalde vorm passen om het echt voor u te laten werken.


Belangrijke zaken om te overwegen bij het creëren van een tweede inkomen:


1. Flexibel schema dat past bij uw huidige vrije tijd :

Niet zo veeleisend dat je geen energie of motivatie meer hebt


2.Winstgevend

In staat om een ​​primair inkomen te worden met het juiste niveau van succes.


Hoewel het klinkt alsof het moeilijk zal zijn om de juiste bron voor een tweede inkomen te vinden dat in die richtlijnen past, is het een feit dat het glashelder is voor de mensen die het in de wereld van netwerkmarketing doen.


Deze blijkbaar nieuwe manier van werken is één van de beste beschikbare opties voor tweede inkomen en biedt alle bovenstaande functies plus meer.


3. Je hoeft geen diploma te hebben om het veld in te gaan, en er is echt voor elk wat wils in de wereld van netwerkmarketing. Als u op zoek bent naar een tweede inkomen, is dit een optie die het overwegen waard is. En zo nieuw is dat niet hoor, dit bestaat al heel lang. Zaken doen door met mensen te praten. Dat is toch de basis van onze samenleving?


4. Beslis dat het niet zo moeilijk is om een ​​netwerk- mogelijkheid te gebruiken om een ​​tweede inkomen te verdienen. Maar het kan lastiger zijn om de juiste te vinden om mee te beginnen. Houd de volgende dingen in gedachten wanneer u op zoek bent naar de juiste soort netwerk-mogelijkheid voor u.


U wilt iets dat aansluit bij uw interesses, maar ook aantrekkelijk is voor potentiële klanten en waar veel vraag naar is.


Zorg ervoor dat het Netwerk-bedrijf waar u naar kijkt u in staat stelt om met uw team meerdere niet-concurrerende netwerk-mogelijkheden op te bouwen. Terwijl je je team laat groeien, wil je ze verschillende producten en diensten aanbieden die ze al maandelijks kopen.

Dit wordt overdrachtsuitgaven genoemd, wat ertoe leidt dat u inkomsten genereert met uw persoonlijke consumptie of wat ik graag Making A Living By Living noem.


Met dat in gedachten is het een goed idee om te beginnen met iets waar u bekend mee bent om een ​​idee te krijgen van netwerkmarketing en dan, wanneer u er klaar voor bent, wat extra netwerk-bedrijfsproducten en -diensten toe te voegen om uw tweede inkomen nog meer uit te breiden.


Zorg ervoor dat u een kans kiest die potentiële teamleden zal aantrekken – zij zijn net zo belangrijk voor uw succes als het product aan klanten verkopen.


Als u deze 4 BASISTIPS in gedachten houdt, begint u uw netwerkmarketingactiviteiten op de juiste manier.


Succes vinden bij het verdienen van een tweede inkomen op deze manier gaat niet van de ene op de andere dag, maar als je de moeite doet die het verdient, zal je succes behalen.


Als je hulp wilt bij het beheren van je netwerk-carrière, kunnen we je helpen door je de GRATIS tools en training aan te bieden die je nodig hebt om een '​​netwerkmarketingimperium' op te bouwen en snel een tweede inkomen te verdienen.


Wij beslisten dit enkele jaren geleden omdat wij van het principe zijn dat je altijd 'een appeltje voor de dorst' moet hebben. Student, werkloos, invalide, gepensioneerde, ondernemer, het maakt niet uit wat je nu doet, wel wat je NU BESLIST. Wat is er plezanter : business opbouwen, producten testen, samenwerken, op vakantie gaan of gefrustreerd thuis zitten wachten op de rekeningen ?


Ben jij een holistisch ondernemer en je vreest voor jouw passie ? Er is een weg !


Direct starten ? Vragen ? Stel ze ons gerust. bel 09 355 68 28 of stuur ons een chat of mailbericht naar patrizia.willems@gmail.com


Meer info ? Lees verder61 weergaven0 opmerkingen

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Gerelateerde producten

bottom of page