top of page

Forever Young met Yoga

Vaak krijg ik de vraag van mijn massage klanten om yogalessen of oefeningen te geven. Dit kan natuurlijk op individuele basis. Maar het is plezanter en motiverend om in groep iets te doen.

Ik danste 25 jaar lang , doe dagelijks yoga, en ga joggen en dat om mijn ja, ouder wordende lijf in conditie te houden maar vooral omdat ik het fijn vind om heerlijk te stretchen.

Vorig jaar besloot ik een extra opleiding stoelyoga te volgen omdat naar mijn mening een grotere groep mensen hier baat kan bij hebben omdat je niet lenig hoeft te zijn of hier aan te beginnen. En begin 2019 volgde ik ook een extra opleiding in ballet barre training.

Het resultaat is dat ik dit voorjaar een 9-weken durende workshop gaf waarbij volwassen met of zonder blessures kunnen ontdekken wat dit teweeg brengt.

Wereldwijd geven mensen aan, van alle leeftijden, dat je na 5 lessen al goed het verschil merkt. Intussen is het wekelijks yoga uurtje een vast herbron-moment geworden.

Wil je ook eens proberen, neem dan contact op om te zien of er een plekje vrij is. We oefenen in kleine groep van max 8 personen en je hebt geen ervaring nodig. We gaan samen op weg naar een betere versie van onszelf. Forever Young Yoga op zaterdag !

zacht voor je lichaam, sterk voor jouw geest
Forever Young Yoga

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page