Forever Young met Yoga

Vaak krijg ik de vraag van mijn massage klanten om yogalessen of oefeningen te geven. Dit kan natuurlijk op individuele basis. Maar het is plezanter en motiverend om in groep iets te doen.

Ik danste 25 jaar lang , doe dagelijks yoga, en ga joggen en dat om mijn ja, ouder wordende lijf in conditie te houden maar vooral omdat ik het fijn vind om heerlijk te stretchen.

Vorig jaar besloot ik een extra opleiding stoelyoga te volgen omdat naar mijn mening een grotere groep mensen hier baat kan bij hebben omdat je niet lenig hoeft te zijn of hier aan te beginnen. En begin 2019 volgde ik ook een extra opleiding in ballet barre training.

Het resultaat is dat ik dit voorjaar een 9-weken durende workshop gaf waarbij volwassen met of zonder blessures kunnen ontdekken wat dit teweeg brengt.

Wereldwijd geven mensen aan, van alle leeftijden, dat je na 5 lessen al goed het verschil merkt. Intussen is het wekelijks yoga uurtje een vast herbron-moment geworden.

Wil je ook eens proberen, neem dan contact op om te zien of er een plekje vrij is. We oefenen in kleine groep van max 8 personen en je hebt geen ervaring nodig. We gaan samen op weg naar een betere versie van onszelf. Forever Young Yoga op zaterdag !

Forever Young Yoga

37 keer bekeken0 reacties

WE SPEAK DUTCH, FRENCH, ENGLISH, GERMAN, SPANISH, so do not hesitate to contact us. We will try to help you as much as possible.

Namasté lieve klant, het zijn nog altijd nieuwe tijden. Je bent uiteraard welkom in onze echte winkel maar we zoals je weet zijn wij ook

pick-up punt voor pakjes. Dat betekent dat het op bepaalde uren van de dag druk is en dat je buiten zou moeten wachten. 

Dus onze tip is : winkel via deze webshop en dan leggen we alles klaar voor jou of leveren we bij jou thuis. 

Indien je een product niet vindt , stuur ons gerust een bericht, we helpen je graag verder.

BETALEN IN DE WINKEL 
- CASH
- BC
- PAYCONIQ
- DRAADLOOS
ONLINE
-PAYPAL
-OVERSCHRIJVING

2008©theyearofthemoon,  proudly created by www.bahia-lifestyle.com.