gespannen, vermoeid, pijn ? Magneten beïnvloeden jouw gezondheid

Bijgewerkt op: 20 nov. 2019

Ervaar je stress, vermoeidheid of pijn? Dan heeft de elektrische lading hiervan een negatieve invloed op het magnetisch veld van je lichaam.

Raakt je biomagnetisch veld uit evenwicht, dat kan doordat we dagelijks omringd worden door verstoorders en dan zijn vermoeidheid, uitputting en ziekte het gevolg. De werking van magneten stimuleert je lichaam. Verena Breitenbach schreef het boek Endlich GESUND! mit Bio Magneten over de eeuwenoude magneettherapie. Behoefte aan een energie boost? Ontdek wat magneten voor je doen.

Heilzame werking


Magnetisme is een natuurkracht, een oerkracht die aan de basis van gezondheid staat. De magnetische energie van de aarde neemt af. Goed aarden wordt steeds moeilijker. Keer het eens om. Zet magnetische kracht gericht in voor genezing. Cleopatra droeg al een magnetisch amulet op haar voorhoofd om kwalen te genezen en schoonheid te behouden. En de filosoof Aristoteles beschreef de magneettherapie die in de Middeleeuwen verder is uitgewerkt.


Doorbloeding activeren

Bloed is verantwoordelijk voor bijna alle processen die zich in je lichaam afspelen. IJzer in je rode bloedcellen transporteert zuurstof en beïnvloedt de stofwisseling in je cellen. Last van slapeloosheid, menstruatiepijn, depressieve stemmingen of vermoeidheid? Volgens Breitenbach stimuleren magneten de magnetische eigenschap van ijzer en de verspreiding van voedingsstoffen door je lichaam, waardoor klachten afnemen.


Hoofdpijn verminderen