top of page

gespannen, vermoeid, pijn ? Magneten beïnvloeden jouw gezondheid

Bijgewerkt op: 20 nov. 2019

Ervaar je stress, vermoeidheid of pijn? Dan heeft de elektrische lading hiervan een negatieve invloed op het magnetisch veld van je lichaam.

Raakt je biomagnetisch veld uit evenwicht, dat kan doordat we dagelijks omringd worden door verstoorders en dan zijn vermoeidheid, uitputting en ziekte het gevolg. De werking van magneten stimuleert je lichaam. Verena Breitenbach schreef het boek Endlich GESUND! mit Bio Magneten over de eeuwenoude magneettherapie. Behoefte aan een energie boost? Ontdek wat magneten voor je doen.

Heilzame werking


Magnetisme is een natuurkracht, een oerkracht die aan de basis van gezondheid staat. De magnetische energie van de aarde neemt af. Goed aarden wordt steeds moeilijker. Keer het eens om. Zet magnetische kracht gericht in voor genezing. Cleopatra droeg al een magnetisch amulet op haar voorhoofd om kwalen te genezen en schoonheid te behouden. En de filosoof Aristoteles beschreef de magneettherapie die in de Middeleeuwen verder is uitgewerkt.


Doorbloeding activeren

Bloed is verantwoordelijk voor bijna alle processen die zich in je lichaam afspelen. IJzer in je rode bloedcellen transporteert zuurstof en beïnvloedt de stofwisseling in je cellen. Last van slapeloosheid, menstruatiepijn, depressieve stemmingen of vermoeidheid? Volgens Breitenbach stimuleren magneten de magnetische eigenschap van ijzer en de verspreiding van voedingsstoffen door je lichaam, waardoor klachten afnemen.


Hoofdpijn verminderen

Last van migraine? Beweging in de buitenlucht, veel water drinken en een gezonde voeding kunnen hoofdpijn verlichten. Duidelijk is dat zenuwbanen de migraineaanval veroorzaken. Met magneten voorzie je je zenuwen beter van vitaminen en voedingsstoffen, waardoor de hoofdpijn afneemt.


Ontgiftend en herstellend

Kantoorwerk, lange autoritten, net niet de goede houding en weinig tijd om te sporten? Zenuwbanen raken daardoor slecht doorbloed en beïnvloeden je welzijn. Een sterke magneet dragen op de gespannen, pijnlijke plek helpt volgens magneetdeskundige Breitenbach. De betere doorbloeding werkt pijnstillend, ontgiftend en herstellend. Meer weten over magneettherapie? Wil je meer weten over de invloed van magneetsieraden en –accessoires? Lees Endlich GESUND! mit BioMagneten van Verena Breitenbach en ontdek wat de kracht van magneten voor jou kan doen. Benieuwd naar de ervaringen van Verena Breitenbach in haar dokterspraktijk met magneten. Haar boek is bij Patricia verkrijgbaar in het Nederlands voor 15€.
Je kan bij Patricia ook een massage boeken met magneten. Zo ervaar je meteen de weldadige effecten. Of je kan ook een balanstest aanvragen.


Patricia, vitaliteitscoach bij LA BAHIA

49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page