top of page

Join the Club

Join our email list and get access to specials deals exclusive to our subscribers.

Tips voor wie de grote schoonmaak niet leuk vindt

#schoonmaak#lichaam#geest#rust#


Wat kan je eraan doen ?

Voor velen van ons duurt het soms even voordat we ons huis grondig kunnen schoonmaken.


Gebrek aan tijd. Te moe. Te duur om uit te besteden...


Maar als je die bank eenmaal hebben verplaatst of onder die kast hebben gekeken…. oh wat een onverwachte schatten die daar op jou wachten.
Vaak is er een schat aan kruimels, oude chocolade, speelgoed voor huisdieren en uitgedroogde plantenbladeren, om nog maar te zwijgen van de met stof bestrooide verdwaalde sok.
Ja, niet leuk.
Zo is het ook met ons lichaam.
Velen van ons gaan weken, maanden en zelfs jaren door zonder de tijd te nemen om stress weg te nemen en het diepe genezende vermogen van ons lichaam te activeren.
Wanneer dat gebeurt, krijgen we een opeenhoping van niet-losgelaten spanning en emotie die onze lichaam-geest-systemen opslokt en ons ervan weerhoudt ons volledige potentieel te benutten.
Jouw immuunsysteem raakt bijvoorbeeld uitgeput ... opnieuw. Je begint keelpijn te krijgen en te snotteren. En je weet dat dit elke keer gebeurt als je chronische stress de overhand laat krijgen.
Of je voelt je vastgelopen.
Je merkt dat je gedachten zich herhalen en herhalen, en ze helpen je niet om het soort vooruitgang te boeken dat je in je leven wilt zien.
Als je elke dag een paar minuten zou kunnen vinden om spanning weg te nemen en wat frisse energie en perspectief toe te staan, weet je dat je hele leven ten goede zou veranderen.
Dus wat is de beste manier om 'laaghangende' problemen te voorkomen en gezond, sterk en vitaal te blijven?
Maak een grondige reiniging van uw energiesysteem tot een regelmatig terugkerend evenement, NIET jaarlijks.
Net als die nare sokken onder de bank vandaan, moet je je energiesysteem regelmatig reinigen.
Op die manier krijg je snel verlichting van de pijn, problemen en uitdagingen van vandaag en help je toekomstige problemen het hoofd te bieden.
Patricia haar wekelijkse QIYOGA lessen bieden je een van de beste toolsets voor energiereiniging die overal beschikbaar zijn.
Het is de beste manier die we kennen om de komende maanden fris, helder, sterk en vol "can-do"-energie te blijven.In Juni is er het grote Yoga en Wellness festival zoals velen van jullie al weten. En de voor inschrijvingen lopen zeer goed. Maar het is toch opvallend dat het vooral mensen zijn die al op het life-changing pad zijn.


Je kan het zo gek niet bedenken welke redenen mensen mij geven om NIET te komen. :)


Je kan op de dag zelf altijd inchecken en proeven van alles.


Maar wat kies jij ? 1 keer per jaar de grote schoonmaak of elke week een stukje waardoor je elke week met de glimlach door het leven stapt en minder frustratie hebt ?


De principes van QIGONG (spreek uit dzjee kung) is werken met energie. Meer dan 8 biljoen mensen oefenen dagelijks op deze planeet om de grote voordelen te ervaren als de connectie van lichaam, geest, flexibiliteit, balans en vitaliteit.

Tot ziens en ik hoop je hiermee positief geraakt te hebben.Patricia , QIGONG trainer, Yogini, acupressuur therapeuteLaat gerust weten waar je tegen aan loopt ? of welke tips je aan de lezers wil gevenP.S. als jouw auto gewassen is heb je dan een lichter gevoel en een glimlach op je gezicht ?

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

La Bahia Destelbergen , experten in gezondheid van binnen en stijlvolle schoonheid van buiten
Yoga en wandelkleding en accessoires, magneetsieraden en wellness, natuurlijke aloe vera producten

FREE FLOWING FASHION FOR FREE SPIRITS

bottom of page