top of page

Het innerlijke internet

We gebruiken het internet voor schijnbaar alles.

Of het nu gaat om het navigeren door roadtrips, het opzoeken van informatie, het vinden van recepten, het voeren van gesprekken of het aangaan en onderhouden van relaties... Het lijkt alsof we tegenwoordig nauwelijks meer zonder wifi kunnen.
Maar is het je opgevallen dat als je te lang op internet zit, je je een beetje leeg voelt van binnen?
Er is maar zo veel dat we online kunnen doen voordat iets in ons begint te schreeuwen om een dieper soort ervaring... een ervaring om meer verbonden te zijn met onszelf, met andere mensen en met het organische leven.
Zie je, ondanks wat sommige techno futuristen zich misschien voorstellen voor het menselijk ras, zijn we NIET alleen wezens van de geest. We zijn volledig belichaamde wezens. En ons lichaam-geest-systeem gedijt alleen als het in balans is.
Om je volledige potentieel te benutten, kun je de sterke aantrekkingskracht van internet het beste tegengaan met iets dat nog krachtiger is:
Het 'innerlijke internet'.
Het innerlijke internet is een op wijsheid gebaseerd internet, en het is het best toegankelijk in innerlijke stilte.
Nu hoeft het interne internet niet noodzakelijkerwijs een routebeschrijving voor u op te halen of u uw online bankieren te laten afhandelen. Maar het IS een ongelooflijke reddingslijn om jou en je innerlijke weten te verbinden met het Web of Life. In feite kan deze aangeboren kracht je enkele van de meest waardevolle schatten opleveren die er bestaan:
Inspiratie

Visie

Helderheid

De begeleiding

Diepgaand inzicht in jezelf, anderen en de aard van het leven zelfEn het beste is dat je verbinding kunt maken met dit innerlijke internet WANNEER je maar wilt - zelfs als je geen wifi-bereik hebt. (Er zijn ook geen gadgets vereist.)
Heb je nog steeds hulp nodig bij het vinden van de jouwe? Hier is een hint:
Doe wat Qi Gong.

Wanneer je je lichaam in een Qi Gong-stroom beweegt, help je het stress en mentale spanning los te laten. Terwijl je zenuwstelsel tot rust komt en zich stabiliseert, kom je in een soort interne stilte - en kom je dichter bij toegang tot het innerlijke internet.
Door de jaren heen hebben vele duizenden studenten een diep gevoel van verbondenheid en ontwaken gemeld door een regelmatige Qi Gong-beoefening.


Tijdens de wintermaanden kan je QI GONG beoefenen met Patricia op het adres van onze shop maar van zodra het weer en de temperatuur het toelaat gaan we naar buiten. QI opladen in de natuur in onze mooie buurt van de Damvallei.


Wat deelnemers zeggen :

"Wat ik zo leuk vind aan Qi Gong is de manier waarop ik me 'levend' voel, ik voel de Qi in mijn lichaam circuleren en de verbinding met Qi overal om me heen in de natuur en het universum.”
“Qi Gong is het krachtigste hulpmiddel voor zelfgenezing dat ik ooit ben tegengekomen. Het heeft mijn wereld op zoveel manieren veranderd. Het is subtiel maar zo ontzettend krachtig.”
“Qi Gong heeft een deel van mij wakker gemaakt waarvan ik niet wist dat het er was. Het is een heel zachte oefening die meer energie en opmerkzaamheid in mijn leven heeft gebracht. -
"Binnen een paar minuten na het beoefenen van Qi Gong voel je een transformatie plaatsvinden en tegen het einde van zelfs de kortste sessie wordt een ander innerlijk landschap gecreëerd waardoor de dag beter verloopt."
“Qi Gong stelt ons in staat om onze levenskracht aan te boren en die kracht te focussen en te laten circuleren.


Tot binnenkort !

Patqi


wat je ook wil bereiken ....
25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Gerelateerde producten

bottom of page