top of page

Hoe ervaar je meer verbinding met jezelf en je omgeving

Laat je motiveren, prikkelen en verrassen.


Ben je op zoek naar meer ontspanning, weerbaarheid, doorzettingsvermogen, balans en gezondheid ?Ik ontdekte een geweldige toolkit met eenvoudige en speelse oefeningen die je helpen om rust en energie te vinden en hebben een directe impact op stress en emoties.


Druk, druk , druk !

De kans is groot dat jij , net als heel veel mensen, regelmatig het gevoel hebt dat je hooft te druk is. Of dat jouw lichaam te onrustig en gespannen is.

Opgejaagd door het snelle tempo van het dagelijkse leven en alle indrukken van (sociale) media.

Hoe kan je hier mee omgaan zonder je te laten overspoelen of je lichaam helemaal af te sluiten ?


In alle drukte kan je gemakkelijk vergeten hoe ingenieus en vanzelf jouw lichaam en jouw geest met elkaar communiceren. Hoe jouw lichaam en geest als een eenheid samenwerken en je in balans houdt.

Als de druk teveel oploopt, kan die balans gemakkelijk verstoord raken. Je aandacht vliegt van het een naar het ander. De eenheid raakt doorbroken. Alles gaat moeite kosten. Je verliest onnodig kostbare energie.


Het goede nieuws is dat je die balans terug kan vinden door bewust je zelf genezende vermogen aan te spreken. Daarvoor zijn kleine momenten op de dag nodig, korte pauzes die je helpen vertragen. Zo een pauze moment op de dag geeft je de ruimte om ondersteunende korte oefeningen te doen.

Dat vraagt oefening en aandacht. Je kan samen met ons oefenen tijdens de wekelijkse Qi-GONG les en om je op weg te helpen hebben we de Mind-Body Toolkit.Ik hoop dat deze toolkit de weg vindt naar jouw huiskamer, werkplek , klaslokaal, yogastudio, coach- of gezondheidspraktijk. Ik gebruik ze zowel in mijn Qiyoga lessen als in mijn shiatsu praktijk.


Op elke kaart vind je een korte oefening voor het dagelijkse leven. De oefeningen zorgen voor meer ontspanning , weerbaarheid, doorzettingsvermogen, balans en gezondheid.


Alle oefeningen zijn eenvoudig en doelgericht en duren slechts enkele minuten.

Ze helpen je om te gaan met stress, lastige emoties, drukte en negatieve gedachten. Daarnaast leren ze je contact maken met je lichaam en zintuigen.


Zo versterk je de verbinding met jezelf.


Ben je leraar, trainer, coach of hulpverlener ? Dan is deze toolkit een speels en praktisch hulpmiddel. Met de oefeningen kan je mensen in lastige situaties helpen weer balans te vinden.


De Mind-body toolkit is bovenal bedoeld als uniek geschenk voor jezelf of een ander. In een prachtige doos met verrassende fotografie om je te inspireren en te motiveren.


Laat je wakker schudden en herinner jezelf aan de innerlijke krachtbronnen die in jou verscholen liggen !
Wil je LEVENSLANGE toegang tot deze ademtechnieken, korte meditaties en yoga technieken ? mindfullness- en zelfcompassie oefeningen ?

Bestel de toolkit vandaag !

voor slechts 68 euro ontvang je deze week nog het boek en de bijhorende kaartenOf kom gewoon even langs bij Patricia en Sergemakers : ritualsdesign.nl

tekst in de set : marianne van der Burgh en Laura Klinkenberg

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page