Je bent weer welkom in onze echte stenen winkel

We zijn blij dat wij op dinsdag 12 mei onze winkel La Bahia mogen openen.


Op 18 maart hebben we onze winkel tot nader order van de overheid tijdelijk gesloten.

Heb je ons gevolgd op sociale media dan merkte je dat we in de tussentijd gewerkt hebben aan het herorganiseren, opfrissen en upcycling van onze winkel.


Ja, we zijn er nog !

We danken onze klanten op onze blote knietjes dat ze onze webshop gebruikt hebben om onder andere yogakleding, matten, tools en loungewear aan te schaffen in hun vertrouwde winkel.

Wij stonden 99% zelf in voor de levering op dezelfde dag of maximum 1 dag later, met de fiets ! en zo hoorden we fijne en ontroerende verhalen en zagen we sommigen van jullie terug. Van op 2 meter afstand wel te verstaan.


Terug naar de herstart.


Door diverse veiligheidsmaatregelen , opgelegd door de overheid, te hanteren, hebben wij er alle vertrouwen in dat we op een verantwoorde manier de winkel en onze service weer kunnen herstarten.


Aangezien er moet voldaan worden aan de officiële Corona maatregelen hebben wij in eerste fase een traject gemaakt in onze winkel omdat we verwachten dat vooral personen met pakketjes of retouren zullen langskomen de eerste dagen en weken.


We vragen dan ook om :


1. ontsmet altijd je handen bij het binnenkomen (of je nu afhaalt of retourneert, passeert of zo eens binnenstapt)


2. hou rechts voor de afhaling van pakjes

- aan onze toonbank ben je beschermd door plexiglaswanden


3. Voor verzendingen/retours schuif door naar links aan de balie


4. Hou voldoende , minstens 1.5 meter afstand. Zie je dat er 2 personen in de winkel staan , wacht dan even buiten.


5. Wil je in onze winkel rond snuisteren, dat kan, liefst na afspraak of gewoon even vragen aan de toonbank. Eén van ons helpt je dan in het tweede deel van onze winkel , volledig gescheiden van de servicebalie met mondmasker en handschoenen.


6. Je kan ook op onze webshop eens rondneuzen en ons laten weten wat je zou w