top of page

Kurcuma, de kracht van geel

Bijgewerkt op: 25 jul. 2020

Kurkuma wordt al duizenden jaren als specerij gebruikt, dat weet je.

Maar pas de afgelopen jaren heeft men de eigenschappen van kurkuma wetenschappelijk onderzocht. Een bijzonder belangrijk deel van de kurkumawortel is de heldere oranje-gele, aromatische curcumine. Dankzij de vloeibare vorm is curcumine aanwezig in een bijzonder hoge biobeschikbaarheid. Zo kunnen de micronutriënten en bestanddelen van het extract optimaal worden geabsorbeerd en snel op die plek komen, waar ze nodig zijn: in uw cellen.

Tja, hoor ik je zeggen wat moet ik nog allemaal doen ? Kan ik dit niet gewoon uit mijn voeding halen ?

Helaas. Kurcuma kan maar optimaal opgenomen worden door het lichaam in de juiste combinatie.Onmisbaar is : GROENE THEE wordt al enkele duizenden jaren in Azië verbouwd. Tegenwoordig wordt groene thee wereldwijd gewaardeerd als wellness-plant. De mogelijke toepassingen van groene thee zijn zeer divers. In QICUMA wordt uitsluitend groene thee van biologische kwaliteit gebruikt.En niet te onderschatten : Q10


Bij Q10 gaat het om een co-enzym, dat in elke cel van het lichaam invloed heeft op de energievoorziening. De lichaamseigen stof wordt voor een deel via het voedsel opgenomen, voor een deel in het lichaam zelf geproduceerd. Q10 is een echt allround-talent, dat niet alleen in zogenaamde anti-aging producten wordt gebruikt.

ZINK EN VITAMINE C helpen om de cellen tegen oxidatieve stress te beschermen.

VITAMINE D EN FOLIUMZUUR ondersteunen het normaal functioneren van het immuunsysteem

NIACINE EN VITAMINE B12

helpen om vermoeidheid te verminderen.


Wij doen minstens twee keer per seizoen een QICUMA kuur van een maand. Bij iedere wisseling van het seizoen heeft ons lichaam soms een duwtje nodig om in de juiste balans te geraken.

Soms staat je immuniteit op een laag pitje of misschien had je een fantastische zomer met veel en lekker eten, ook dan moet jouw metabolisme en spijsvertering klaargemaakt worden.


Probeer nu : je kan een week setje aanschaffen of een maand dosis en zelfs als je je super goed mee voelt een qicuma abonnement zodat je zeker nooit zonder valt, want de QICUMA bevat alles wat je nodig hebt.


Blijf gezond !

Patricia
#GEZONDHEID#ANDERSBETERWORDEN#leveninbalans#natuur#bioenergetica#


hier nog wat cijfertjes :126 weergaven0 opmerkingen

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Gerelateerde producten

bottom of page