Qicuma voor een optimale energie

Er zijn al zoveel supplementen en systemen om je gezondheid te optimaliseren maar als ik er ééntje mag uitkiezen met een uitstekende combinatie van ingrediënten dat is het de QICUMA.
Ik heb alle vragen en antwoorden hier voor je gebundeld :


ALGEMEEN

Wat zijn voedingssupplementen?

Voedingssupplementen zijn voedingsmiddelen, die zijn bedoeld als aanvulling op de normale voeding. Zij kunnen een groot aantal nutriënten en andere stoffen bevatten, die de spijsvertering of de functie van cellen, weefsels en organen ondersteunen. Dit kunnen bijv. vitaminen, mineralen, sporenelementen, aminozuren, vezels, planten- of kruidenextracten zijn, die elk apart of in combinatie worden toegevoegd. Voedingssupplementen worden in gedoseerde vorm aangeboden, bijvoorbeeld als tabletten, capsules, dragees, poeders en vloeistoffen, in te nemen in kleine afgemeten hoeveelheden.


Wat is het 'effect' van het ENERGETIX voedingssupplement QICUMA?

QICUMA is een voedingssupplement, bedoeld om het lichaam te ondersteunen bij een speciale belasting of inspanning. QICUMA bevat een zorgvuldig uitgebalanceerde combinatie van voedingsstoffen. Deze dragen bij aan een normaal energiemetabolisme en aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Informatie over de eigenschappen van de afzonderlijke componenten van QICUMA is te vinden in de lijst Gezondheid Claims ENERGETIX QICUMA Voedingssupplement .


Kunnen de QICUMA-flessen gerecycled worden?

Ja. Het zijn PET-flessen zonder weekmakers. Zij bieden het voordeel dat zij kunnen worden hergebruikt en zijn na een bewerkingsproces voor nieuwe flessen, maar ook voor textiel, folie en vulmiddelen voor kussens, rugzakken etc. te gebruiken.


Waar staat de uiterste houdbaarheidsdatum van QICUMA aangegeven?

De uiterste houdbaarheidsdatum staat in gele letters op de bodem van de fles, bijv. 'EX 2018/10/08'. De 'EX' staat voor de houdbaarheidsdatum (Engels: Expiry Date = EX).


Hoe kan QICUMA het beste worden bewaard?

QICUMA dient in de originele verpakking te worden bewaard op een koele, droge plaats uit de buurt van direct zonlicht. Wanneer u eens niet de gehele inhoud van de fles in een keer kunt of wilt gebruiken, kunt u de geopende fles een dag, maar a.u.b. niet langer, in de koelkast bewaren.
INGREDIËNTEN ENERGETIX QICUMA

Wat is de samenstelling van ENERGETIX QICUMA en waar komen de ingrediënten vandaan?

Alle ingrediënten en de voedingswaardetabel zijn te vinden op de achterzijde van de QICUMA-verpakking. QICUMA bestaat uit ongeveer 28 speciaal geselecteerde afzonderlijke bestanddelen van hoge kwaliteit, die wereldwijd worden ingekocht. De groene thee (biologische kwaliteit) en kurkuma komen bijv. uit India, de agavesiroop (biologische kwaliteit) uit Mexico.

Waarom bevat ENERGETIX QICUMA zoveel voedingsstoffen?