top of page

start running from zero to hero

Bijgewerkt op: 8 jul. 2020

Iedere loper, ongeacht de leeftijd, moet beginnen bij het begin.

En dat is vaak het moeilijkste. Uit je zetel komen, tijd maken, jouw sportoutfit aandoen,

het vraagt een kleine mindshift.

En we beloven jou als je dit onderstaande schema goed volgt, dan loop je over 10 weken 5 km met jouw vingers in de neus !


Nog even dit :

1. heb je blessures gehad vroeger, vraag eerst raad aan je behandelde arts maar bovenal

jij voelt het zelf het beste. Lopen mag geen pijn doen. Zweten wel !


2. warm altijd goed op : loop een paar keer de trap op en af of stap 5 minuten door met je armen groot zwaaiend. Je moet niet letten op de blikken van voorbijgangers :)


3. investeer in een paar goede loopschoenen. Niets is zo erg als met blaren thuiskomen, kniepijn te hebben of heuppijn, want dit heeft heel vaak te maken met versleten sportschoenen.


Hier vindt je jouw schema : zorg dat je altijd kan blijven babbelen of meezingen als je muziek bij hebt. Maar wij vinden het helend om zonder muziek te lopen zodat je alles goed in je kan opnemen en zo ben je je beter bewust van jouw prestaties.Om lang plezier te hebben van het lopen is het essentieel dat je dit combineert met een andere bewegingsvorm die jouw spieren langer maakt zoals yoga, zwemmen,...

Heb je toch pijn , laat je dan behandelen door een manuele therapeut met sportervaring.Laat eens horen hoe het gaat , we zijn benieuwd naar jouw prestaties !

62 weergaven0 opmerkingen

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加

Gerelateerde producten

bottom of page