Veel gestelde vragen omtrent winkelen tijdens de covid periode

Bijgewerkt op: 7 jan. 2021

We hebben de F.A.Q s m.b.t. het winkelen in onze fysieke winkel voor je op een rijtje gezet. Heb je verder nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ik wil graag nog een pakket terugbrengen, hoe werkt dit? Speciaal voor deze bijzondere tijd hebben we de inrichting van onze winkel aangepast, zodat je voldoende tijd hebt om iets wat niet bevalt terug te brengen dat je online hebt besteld. Woon je in de buurt van Destelbergen? Dan kun je ook je pakket terugbrengen bij het LA BAHIA Pakketpunt (adres: Dendermondesteenweg 913 9070 Destelbergen). Geopend van dinsdag t/m zaterdag, van 9:30 uur tot 18:00 uur. Let op: met uitzondering van de zaterdag , dan sluiten we om 17:00 Wanneer je een pakket terug brengt van een online aankoop zorg dan voor :

- stevig en gesloten verpakt (je kan verpakking bij LA BAHIA aanschaffen)

- jouw volledige naam en adres

- aankoopbewijs, kasticket of factuur

- in de verpakking de gegevens voor de bestemmeling als je een terugbetaling wil

Bij LA BAHIA kan je versturen met : BPOST, Postnl,DPD, UPS, Mondial Relay, DHL express, Homerr (vanaf 15/1/2021) Ik heb bij jullie een online order geplaatst en gekozen voor afhalen in de winkel, kan dat nog nu de winkels beperkt open zijn ? Dat kan zeker. Wanneer je had gekozen voor afhalen in de winkel ligt je pakket nu klaar bij het LA BAHIA afhaalpunt (Dendermondesteenweg 913 9070 Destelbergen, geopend van dinsdag/m zaterdag, van 9:30 uur tot 18:00 uur. Let op: met uitzondering van de zaterdag, dan sluiten we om 17:00 uur. Heb je liever dat je pakket alsnog wordt opgestuurd naar je huisadres? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Of geef dit gewoon aan bij jouw bestelling.

Ik heb al een online order geplaatst en wil het pakket retourneren in de winkel, is dat nog mogelijk? La Bahia is open voor het retourneren, verzenden en ophalen van pakketten.

Hou rekening met de afstandsregels en het maximaal toegelaten personen in de winkel


Kan ik online een LA BAHIA geschenkboon bestellen? Ja, je kunt online een LA BAHIA Happy soul bon bestellen voor €45, €75, €100, en €150. Je vindt de cadeaubonnen in de webshop onder shop/cadeaubonnen Wanneer je een LA BAHIA giftcard van een ander bedrag wenst, neem dan even contact op met onze klantenservice. Bestel nu de LA BAHIA giftcard en ontvang een fles prosecco cadeau!* * Fles prosecco geldt zolang de voorraad strekt. En is enkel in onze fysieke winkel op te halen.

Ik wil graag mijn LA BAHIA HAPPY SOUL BON verzilveren bij mijn online bestelling, kan dit? Neem even contact op met onze klantenservice als je je LA BAHIA geschenkbon online wilt verzilveren, zodat we een online vouchercode voor je kunnen aanmaken.

Het gaat mij vanwege de huidige coronamaatregelen niet lukken om mijn online order op tijd te retourneren, wat nu? Neem even contact op met onze klantenservice OF de klantenservice van het bedrijf waar je bestelde om te overleggen wanneer je je online order wel kunt retourneren zodat het retourtermijn indien nodig kan worden verlengd.

Ik ben in verplichte quarantaine omdat ik op reis was in een rode zone, mag ik mijn pakketten ophalen of terugsturen ?

Nee, helaas mag dit niet, neem even contact op met onze klantenservice zodat we kunnen kijken hoe we het kunnen oplossen. Er mag wel iemand in jouw plaats komen.