top of page

Join the Club

Join our email list and get access to specials deals exclusive to our subscribers.

Waarom La Bahia het beste pakjes punt is in Destelbergen en omgeving.

Bijgewerkt op: 30 sep. 2020

Soms mag je ook eens fier zijn op wat je bereikt. We horen het dan ook vaak van onze klanten hoe content ze zijn dat ze bij ons terecht kunnen met hun vragen rond het verzenden of leveren van pakjes. Naar waar ook ter wereld.


Jouw gemak. Dat staat bij La Bahia op de eerste plaats. Je hebt al zoveel dagelijkse 'must do ' dingen aan je hoofd dat je graag hebt dat jouw online bestellingen vlot verlopen zonder poeha.


Als sinds 1997 startten wij met de eerste pakjes service van de toenmalige postorderbedrijven zoals La Redoute, Neckermann...


En nu meer dan 20 jaar later blinken wij uit in de know-how rond e-commerce, shipping etc, en regelmatig komen de IT en marketing mensen van de verschillende koerierdiensten hun licht opsteken bij ons.


La Bahia is een sportwinkel én een pakjespunt. Niet zo een saaie , kale plek maar een spot vol met slimme services. Zo kan je jouw was- en droogkuis afgeven, jouw nek en schouders laten masseren. En af en toe een yogales mee pikken.


Een fysieke winkel met onlineshop en testruimte voor jouw yogamat en meditatiekussen.Onze klanten kunnen hun bestellingen laten afleveren bij La Bahia door aan te duiden bij het afleveringsproces La Bahia als afhaalpunt op te geven. Zo kan je bijvoorbeeld jouw pakje ophalen of verzenden op weg naar het werk of tussen twee boodschappen door. Het is ons doel om zoveel mogelijk alles te centraliseren zodat er minder nutteloos over en weer moet gereden worden.

We willen het je zo gemakkelijk mogelijk maken om online bestellingen op te halen en te verzenden. Op onze winkelservicepagina vindt je dan ook praktische tips.


Je kan ook verpakkingsmateriaal aanschaffen bij LA BAHIA zoals de boxen van BPOST of van DHL express easy. Binnenkort gaan we nog meer praktische verpakkingstools voorzien.


Bij LA BAHIA gaat het in essentie om zo klimaatvriendelijk mogelijk te zijn. Alle kleding- en schoenen- merken hebben een duurzaam verhaal. Wij kennen de ontwerpers en volgen zo goed mogelijk de technische innovaties in de ontwikkelingen van de kleding, yogamatten, wellness etc.


Jij vermindert jouw CO2 uitstoot door jouw pakje tijdens jouw dagelijkse route in te plannen. Laat je jouw pakje meteen in het LA BAHIA pakjespunt leveren dan sparen de postbodes en andere witte camionettes tijd, energie en brandstof.


La Bahia is niet alleen bereikbaar met de auto - wij zijn gelegen langs de Dendermondesteenweg (zonder s achter de twee d) ook met het openbaar vervoer buslijn 36 stopt aan de winkel en met de fiets kan je langs het mooie Damvallei gebied naar onze shop komen.


Heb jij een vraag, een fijne ervaring met onze diensten, laat het hieronder weten,zodat je anderen inspireert ! Namasté en tot snel .


Patricia & Serge

LA BAHIA team


onze huidige koerierdiensten : BPOST - POSTNL- DPD - UPS -MONDIAL RELAY - DHL EXPRESS EASY


vanaf 15 OKTOBER 2020 wordt LA BAHIA officieel BPOST punt (tenzij corona roet in het eten gooit) MAAR je kan intussen wel al jouw bpost pakjes bij ons ophalen en terugbrengen. Vanaf medio oktober kan je ook postzegels kopen, aangetekende zendingen doen, nummerplaten terugsturen, stortingen doen,etc


ps : dagelijks bellen tientallen klanten ons om te weten of hun pakje al is aangekomen. Wij kunnen helaas niet constant onze telefoon hiervoor opnemen maar je vindt zelf alle informatie als je de traceercode ingeeft op de website van de koerier die jouw pakket gaat afleveren. Heb je geen traceercode ? Vraag ze aan jouw afzender !!


Vindt je toch geen antwoord , neem dan contact op via mail of chat. We helpen je graag verder.


105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación

La Bahia Destelbergen , experten in gezondheid van binnen en stijlvolle schoonheid van buiten
Yoga en wandelkleding en accessoires, magneetsieraden en wellness, natuurlijke aloe vera producten

FREE FLOWING FASHION FOR FREE SPIRITS

bottom of page