top of page

Waarom Yoga goed voor je is.

Bijgewerkt op: 7 okt. 2019

'ik ben ervan overtuigd dat yoga goed voor je is maar ik zal het nooit kunnen'... Dat is de reactie van de meeste mensen op de suggestie om aan yoga te doen. Ze kennen echter de feiten niet.

Yoga kent geen pijnlijke of acrobatische toeren. Niemand hoeft zich aan uitputtende oefeningen te onderwerpen of zich aan minutieuze schema's te houden. Er is geen onbegrijpelijke mystiek.

Het geheim van yoga ligt in het opwekken en vasthouden van energie, niet in de verspillen ervan. In plaats van geweldige biceps en dito dijen ontwikkelt u met yoga minder forse maar verantwoorde spieren en een lenig , lekker los lichaam.

Tijdens de oefeningen wordt de werking van de klieren en de bloedsomloop gestimuleerd, terwijl aandacht wordt besteed aan de ademhaling.

Yoga zal uw leven beïnvloeden zodat u zich minder gespannen zult voelen en goed in vorm. Stevige spieren, een betere lichaamshouding en een uitstekende conditie zorgen ervoor dat u er beter uitziet en u zich beter voelt.

Zelf heb ik de geweldige effecten van Yoga ondervonden. Na een zware operatie in 2012 heeft yoga letterlijk mijn leven gered. yoga helpt u om gemakkelijker om te gaan met de menselijke uitdagingen.


Daarom geef ik met plezier yogales aan actieve 45+ wat uw motivatie ook mag zijn.


#Doyoga#qiqong#yin#pilates#balletbarre#stoelyoga#foreveryoungyoga#

Namaste.

Patricia

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page