top of page

Weg met nekpijn !

"2 weken met het Magnetcomfort-wellness kussen"


In mijn massage praktijk staat NEKPIJN op de eerste plaats. Vaak werkgerelateerd maar ook stress en een verkeerde houding zorgen voor soms onverwachte blokkades.


"Ik had nog nooit zo een pijn gevoeld. Het was 7 uur 's ochtends en ik was net wakker. Ik draaide mijn hoofd en BAM ! Een ondraaglijke nekpijn die helemaal tot in mijn oren en slapen leek te gaan. "- dit is wat ik te horen krijg van mijn massage klant.


"DE PIJN LEEK ZELFS TOT IN MIJN OREN EN SLAPEN TE GAAN"


Mijn klant had wel eerder last gehad van beknelde zenuwen en nekpijn (ze zit voor een groot deel van de dag aan de computer en kijkt naar een scherm) maar nu was het echt heel erg. Ze had al geprobeerd om zich stil te houden en niet te forceren en het leek alsof het over was.


TOEN WERD DE PIJN PAS ERG


De pijn was niet weg. Zelfs na een paar dagen had ze nog steeds die ongewone pijn en stijfheid. Soms ging het wel. Op andere momenten ging het van 'gewone' nekpijn naar een 'messen in haar schedel' hoofdpijn.


Ze komt regelmatig om de spanning van haar schouders te halen en ik werk soms met een kinesio tape die even verlichting brengt.


Natuurlijk had ze al pijnstillers geprobeerd en bij de chiropractor (heel éng) geweest en op termijn ook duur.


EEN ONVERWACHTE TIP


Ze was aan het einde van haar latijn. Constant een zeurende pijn en ze kon haar hoofd nog nauwelijks draaien.

Dus ik adviseerde haar om eens mee te doen aan de FOREVER YOUNG YOGA. Dit uurtje per week haalde haar uit haar hoofd en de spanning verminderde.

Maar ik zocht naar een permanente oplossing. Ik kon haar natuurlijk niet vragen om compleet ander werk te gaan doen. (dat moet ze zelf beslissen ) maar ik kon haar wel iets anders aanbevelen.


In mijn praktijk werk ik sinds 2 jaar af en toe met magnetisme. De werking hiervan staat in één van mijn blogs maar ik vroeg mij af of ik haar iets kon geven waar ze dagelijks effect zou van ondervinden.


DE OPLOSSING VAN DE PROFESSOR


Een tijdje geleden had ik een professor in mijn massage praktijk die altijd hoofdpijn kreeg in de periode dat er veel moest verbeterd worden en gedelibereerd. En ik gaf toen een magneet nek kussen mee. En de professor gaf aan al na 2 dagen minder spanning hoofdpijn te hebben.


Dus ik zei aan mijn massage klant, probeer dit Magnetcomfort kussen. Je hebt er geen ingewikkelde handleiding voor nodig, geen elektriciteit. Gewoon om je nek leggen gedurende 20 minuten per dag (minimum)


NA TWEE WEKEN...


Na 2 dagen het Magnetcomfort te dragen begon ze het effect echt te voelen. Elke dag verlichtte de spanning en bij ieder gebruik ging het beter en beter.


Aan het einde van de eerste week was ze zeker van dit ding en besloot ze hem elke dag aan te doen en hem gewoon in haar tas mee te nemen naar het werk.


Aan het einde van de tweede week was ze voor 85% van de tijd pijnvrij en kon ze haar nek weer vrij bewegen. Ze draagt hem 20 min in de ochtend voor ze vertrekt en neemt hij mee voor het geval ze iets voelt opkomen.
DE WETENSCHAP hierachter


Magnetisme is iets dat al eeuwen bestaat en de effecten op het menselijk lichaam zijn zeer individueel. Maar doordat magneten invloed zouden uitoefenen op de zuurstof opname in het bloed en hiermee effect hebben op het zenuwstelsel is het mogelijk dat dit zorgt voor pijnvermindering.

Dit bekent dat jouw nek licht opgerekt worden en hem in de juiste positie brengt én met de extra helende effecten van de magneten die erin zitten
IS DIT MAGNEETKUSSEN IETS VOOR JOU ?


Als je regelmatig last hebt van stijfheid in nek en schouders, dan lost een een sessie met het magneetkussen het op en kan je er voor de rest van de dag weer tegenaan.


Heb je dezelfde symptomen - een beknelde zenuw, nekpijn verbonden met hoofdpijn, en een doof gevoel in de armen - dan kan ik je echte aanraden om dit superzachte Magnet wellness kussen eens te proberen.


ZO KOM JE VAN JE NEKPIJN AF !


Nu je weet hoe dit werkt, hoef je alleen maar deze drie stappen te volgen :


STAP 1 : bestel de MAGNET WELLNESS kussen vandaag nog en ervaar direct verlichting

STAP 2: als je het hebt ontvangen, doe het om je nek totdat het goed voelt

STAP 3 : gebruik dit minstens 20 minuten per dag om langdurig effect te hebben (kan ook in de auto


NOG EEN TIP : ken je iemand die lijdt aan een stijve nek of nekpijn ? Dit product is het perfecte cadeau en zal diegenen die het krijgt veel geld, pijn en tijd besparen.


KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN BESTELLEN


Heb jij intussen zelf al de effecten van dit kussen ervaren, schrijf je ervaring gerust even hieronder.


#massage#wellness#yoga#nekpijn#

113 weergaven1 opmerking

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Hartelijk dank Patricia voor deze nuttige info. Binnenkort kom ik langs wegens een bestelling dat ik bij jullie heb laten komen vanuit Frankrijk. Je mag gerust zo'n nek kussentje laten bestellen voor mij.

Dank bij voorbaat voor de moeite en groetjes aan jullie beiden.

Like

Gerelateerde producten

bottom of page