Weg met nekpijn !

"2 weken met het Magnetcomfort-wellness kussen"


In mijn massage praktijk staat NEKPIJN op de eerste plaats. Vaak werkgerelateerd maar ook stress en een verkeerde houding zorgen voor soms onverwachte blokkades.


"Ik had nog nooit zo een pijn gevoeld. Het was 7 uur 's ochtends en ik was net wakker. Ik draaide mijn hoofd en BAM ! Een ondraaglijke nekpijn die helemaal tot in mijn oren en slapen leek te gaan. "- dit is wat ik te horen krijg van mijn massage klant.


"DE PIJN LEEK ZELFS TOT IN MIJN OREN EN SLAPEN TE GAAN"


Mijn klant had wel eerder last gehad van beknelde zenuwen en nekpijn (ze zit voor een groot deel van de dag aan de computer en kijkt naar een scherm) maar nu was het echt heel erg. Ze had al geprobeerd om zich stil te houden en niet te forceren en het leek alsof het over was.


TOEN WERD DE PIJN PAS ERG


De pijn was niet weg. Zelfs na een paar dagen had ze nog steeds die ongewone pijn en stijfheid. Soms ging het wel. Op andere momenten ging het van 'gewone' nekpijn naar een 'messen in haar schedel' hoofdpijn.


Ze komt regelmatig om de spanning van haar schouders te halen en ik werk soms met een kinesio tape die even verlichting brengt.


Natuurlijk had ze al pijnstillers geprobeerd en bij de chiropractor (heel éng) geweest en op termijn ook duur.


EEN ONVERWACHTE TIP


Ze was aan het einde van haar latijn. Constant een zeurende pijn en ze kon haar hoofd nog nauwelijks draaien.

Dus ik adviseerde haar om eens mee te doen aan de FOREVER YOUNG YOGA. Dit uurtje per week haalde haar uit haar hoofd en de spanning verminderde.

Maar ik zocht naar een permanente oplossing. Ik kon haar natuurlijk niet vragen om compleet ander werk te gaan doen. (dat moet ze zelf beslissen ) maar ik kon haar wel iets anders aanbevelen.


In mijn praktijk werk ik sinds 2 jaar af en toe met magnetisme. De werking hiervan staat in één van mijn blogs maar ik vroeg mij af of ik haar iets kon geven waar ze dagelijks effect zou van ondervinden.


DE OPLOSSING VAN DE PROFESSOR


Een tijdje geleden had ik een professor in mijn massage praktijk die altijd hoofdpijn kreeg in de periode dat er veel moest verbeterd worden en gedelibereerd. En ik gaf toen een magneet nek kussen mee. En de professor gaf aan al na 2 dagen minder spanning hoofdpijn te hebben.