top of page

Wisselen van seizoen klachten

Door de digitalisering vergeten we vaak van zelf naar ons lichaam te luisteren. Dokter Google informeert maar voelt jou niet.In de Ayurveda (=wetenschap van het leven) vind je heel wat ondersteunende middelen die vriendelijk zijn voor jouw lichaam.Zelf gebruik ik vaak Nice Digest. Deze kruidenmix drank brengt instant verlichting als ik last heb van winderigheid of constipatie. Vaak is dit het gevolg van foute voedingscombinaties maar ook stress, te snel eten en het wisselen van de seizoenen.

Daarom heb ik dit altijd in huis. Geen medicijnen maar wel een zachte, natuurlijke manier om de spijsvertering te herstellen.

Uiteraard ken jij jouw lichaam het beste en vraag je altijd raad aan jouw behandeld arts als je darm issues hebt.Nice Digest en gedaan met pijnlijke darmen en slechte spijsvertering.


🙏 Nice Digest is een Ayurvedisch tonicum voor een goede spijsvertering, vooral om de darmen in topconditie te houden. Volgens de ayurvedische leer is een goede vertering van primair belang voor je lichaam; het is essentieel voor een goede immuniteit en om zich vitaal en fit te voelen.

Toepassing

Nice Digest is een combinatie van verteringsregulerende kruiden en ijzerpreparaat, rijk aan vitamine B wat het zenuwstelsel ondersteunt. Het tonifieert je lichaam en geest , zuivert je lichaam, maakt je fris, stralend en krachtig.


Voordelen van Nice digest:

✅zorgt voor een goede spijsvertering ✅stimuleert een gezonde appetijt ✅gaat pijnlijke darmklachten, gasvorming en winderigheid tegen ✅vermindert opgeblazen gevoel ✅helpt tegen futloosheid ✅bestrijdt onfrisse adem door slechte vertering ✅maakt goede stoelgang ✅zuivert je lichaamIk gebruik het als kuur of als ik het gevoel heb dat iets niet goed verteerd is.

Specificatie Inhoud: 500ml (= kuur van 30 dagen) Verpakking: glazen fles

Verkrijgbaar bij Patrica , acupressuur therapie en gezondheid coach

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加

Gerelateerde producten

bottom of page