top of page

Yoga mat gids - La Bahia

H O E K I E S I K M I J N J U I S T E

Y O G A M A T


HOE DIK MOET MIJN YOGA MAT ZIJN ?


Onze yogamatten variëren tussen 3mm tot 7mm. Zelfs de dunste yogamat is veerkrachtig en comfortabel om liggende oefeningen te doen.

We houden van onze 7mm TPE oefenmatten zowel die fijn voelen voor grondoefeningen als staande houdingen omdat ze een goede demping hebben en voor stabiliteit zorgen.


KIES EEN MAT MET EEN GOEDE GRIP
Een goede yoga mat is geen fitness mat, want een stevige grip is essentieel bij Yoga.

De grip zorgt ervoor dat je dieper in de complexere houding kan blijven en je veilig voelt en niet valt of uitglijdt - daarom wordt yoga op een mat beoefend en niet op de vloer.


Een mat met een goede grip is zeer belangrijk vooral bij hot yoga of wanneer je zelf veel zweet.

Kies daarom voor de Yoga mat met extra Grip & DempingKIES EEN MAT VOOR DE JUISTE ACTIVITEIT


THUIS OF VOOR DE YOGALES - Wij geloven dat iedereen zijn eigen yoga mat zou moeten hebben, of je nu thuis oefent of in een yoga studio. Als je les volgt in een yoga studio, let dan ook op gewicht. Een licht gewicht mat zoals de Yoga Mat Nano grip is perfect voor yoga on the go.Hot yoga - Voor de hot yoga of voor de grote zweters - kies een mat met extra grip. Onze Grip & demping matten zorgen voor superieure vastheid in geval er vloeistoffen of zweet op de mat komen.

De nano grip yoga mat heeft piepkleine gaatjes om de mat droog te houden en zo behoudt je een stevige grip tijdens de les.


Travel - Dit zijn zeer lichte, opvouwbare maten die je perfect kan meenemen of reis of weekend.Pilates / grond oefeningen - Pilates en andere grond oefenen vereisen een dikkere mat.

De Casall Exercise Mat is 7m dik en is perfect voor dit soort trainingen. Ook de kurk yogamat is ideaal voor dit stevige werk en die is meestal 5mm dik en biedt een stabiele ondersteuningWij vullen onze matten regelmatig aan. Zoek je iets specifiek , vraag het ons, we helpen jou graag op weg naar jouw krachtig leven in balans


Patricia en Serge , the good karma team

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación

Gerelateerde producten

bottom of page