top of page

Zeitgard Pro jouw professionele beauty studio thuis

Bijgewerkt op: 21 aug. 2023

Een nieuw tijdperk van schoonheid.

Ja, in deze nieuwe tijden is er altijd ruimte voor opportuniteiten.


Ook ik ervaar in mijn holistische massage praktijk een verschuiving naar interesses. Daar waar ik een tijdje geleden vooral mensen binnen kreeg die kampten met fysische en psychische pijn is dit nu vooral veranderd naar de vraag naar ontspanning, meer energie, minder stress.


Ik werk dan ook in mijn professionele praktijk vanuit bio-energetisch standpunt. Dat wil zeggen dat ik kijk naar de buitenkant, de binnenkant, wat je niet ziet maar wel voelt.


Mensen vragen mij ook vaak , wanneer moet ik terugkomen ? Ik antwoord altijd : jouw lichaam gaat jou dit zeggen.


Vandaar dat ik ook zo enthousiast ben geworden van dit nieuwe innovatieve toestel van Zeitgard Pro. Een compleet huidverzorgingstoestel , 4 in 1 waar je het hele lichaam (de buitenkant) naar the next level brengen.


Door de blootstelling aan zon, vervuiling, roken, slechte voeding verandert onze huid ook . Onze huid is namelijk het grootste orgaan bij ons mensen.


Ik ben zelf nog in volle opstartfase maar ik kan nu al zeggen dat na 1-2 behandelingen het verschil zeer merkbaar is. Maar ben jij iemand die regelmatig naar het schoonheidssalon gaat ? Dan is dit echt iets voor jou.


Beschrijving

De nieuwe LR Zeitgard Pro Cosmetic Device

Innovatieve high-tech Het nieuwe Zeitgard Pro Cosmetic Device betovert met zijn 4 instrumenten/opzetstukken met ultrasound- en vibratietechnologie. In Duitsland is ook een octrooi* aangevraagd. *Patent-Nr.: 10 2022 200 747.6 Aanbevolen door experten Onze expert in dermatologie & venereologie, Dr. med. Gerrit Schlippe – met 25 jaar expertise in cosmetisch onderzoek – beveelt het LR Zeitgard Pro Cosmetic Device aan, met zijn dermatologisch bevestigde effectiviteit, die bevestigd wordt door het gerenommeerde instituut Dermatest. Gezichtsverzorging De gezichtstoepassing van het LR Zeitgard Pro Device biedt een poriediepe reiniging door oscillatietechnologie en een intensieve detox evenals een diep werkende anti-aging verzorging door ultrasoontechnologie. Lichaamsverzorging Bij gebruik op het lichaam vermindert het LR Zeitgard Pro Cosmetic Device met ultrasound- en vibratietechnologie het ontstaan van sinaasappelhuid door een verstevigende lichaamsmassage. Wat krijgt u allemaal bij de Zeitgard Pro?

Face Cleansing Tool De innovatieve gezichtsborstel met oscillatietechnologie voor een effectieve, maar zachte reiniging van de huid zorgt in combinatie met de LR ZEITGARD Reinigingscrème voor een tijdloos mooie, stralende huid. De Face Cleansing Tool overtuigt met een uniek hygiëneconcept.


Face Smoothing Tool De doeltreffende Anti Aging Tool zorgt voor zichtbaar meer veerkracht en kan tekenen van veroudering verminderen. De ultrasone technologie van de Face Smoothing Tool stimuleert de celstofwisseling van de huid en zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen van de verzorgingsproducten dieper in de huid doordringen.

Face Peeling Tool De cavitatiepeeling met innovatieve ultrasone technologie maakt een nauwkeurige verwijdering van dode huidcellen, onzuiverheden en overtollig talg uit de poriën en de haarfollikels mogelijk. De huid ziet er daarna zichtbaar gladder, frisser en jonger uit. Body Massaging Tool De ultrasone massage met de Body Skincare Tool geeft het lichaam een stevigere en gelijkmatigere huidtextuur. Bij dagelijks gebruik zorgt het voor steviger bindweefsel en minder sinaasappelhuid. Optimale resultaten worden bereikt in combinatie met LR ZEITGARD Lichaamscrème.

Nog nergens te koop , alleen bij ons als LR Aloe Partner


SHOP JOUW THUIS BEAUTY STUDIO HIER


Alle bijhorende verzorging producten , zowel voor vrouwen als mannen, zitten ook in deze set en zijn van topkwaliteit en zijn wetenschappelijk goedgekeurd.


Het toestel is in Europa gemaakt en je krijgt 24 maanden garantie.


Vragen of testen ?

stuur ons gewoon even een chat of een berichtje hieronder.


Patricia en Serge

Prana One life team

83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page