top of page

WAAROM ZOU JIJ MAGNETEN MOETEN DRAGEN?

Mijn eigen ervaring is dat ik minder pijn ervaar, helderder denk, beter slaap...

maar omdat iedereen uniek is : 

WAT IS ER BIJZONDER AAN DE PRANA ENERGETIX SIERADEN ?

De magneetsieraden zijn gemaakt van roestvrij staal en gedeeltelijk verguld. De collectie is nikkel-allergeen vrij.

Parels zijn op basis van glas vervaardigd, stenen zijn Swarovski® kristallen, zirkonia of edelstenen. Edelstenen zijn natuurproducten met mogelijke kleurafwijkingen.  

 

Magneten en koper in de ENERGETIX magneetsieraden

De meeste magneetsieraden van ENERGETIX zijn voorzien van één of meer Neodymium magneten met een kracht van 0,12 Tesla (ofwel 1200 Gauss) per magneet. De totale magneetkracht stijgt maar zeer beperkt bij het tegelijk dragen van meerdere sieraden, zodat die probleemloos gecombineerd kunnen worden.

De Power collectie van ENERGETIX heeft sterkere magneten, met een kracht van 0,18 Tesla (of 1800 Gauss). Ook verschillende wellness producten, zoals het magneethartje, de magneetbandage en de magneetzooltjes zijn voorzien van die sterkere magneten. De SportEX sportarmbanden hebben zelfs drie magneten van elk 0,20 tesla, waardoor ze extra veel kracht geven bij lichamelijke inspanning.

Enkele sieraden (met name de flexibele armbanden, het magneethartje en de magneetstrip) zijn voorzien van koperen elementen voor extra kracht, Die magneetarmbanden met koper kunt u in in de webshop vinden door op de foto hieronder te klikken. U kunt daar zien welke armbanden aan de binnenzijde van koperen elementen zijn voorzien.

 

Verkleuringen die als koperaanslag op de huid kunnen ontstaan, kunnen gemakkelijk met zeep en water worden schoongemaakt. Normale oxidatiesporen kunnen met een beetje citroensap worden verwijderd. Koper kan eventueel met een beschermlaag bedekt zijn, die later met nagellak remover kan worden verwijderd.

Hoe kan ik ENERGETIX magneetsieraden onderhouden?

Let op: water kan uw sieraden aantasten. Daarom raden wij aan, het sieraad af te doen voordat u met water in aanraking komt. Dat geldt niet voor de SportEX sportarmbanden, die wel beschermd zijn tegen water. 

Ook haarspray, parfum, crême, deodorant e.d. kunnen het sieraad beschadigen! Dit geldt vooral voor leerproducten. Daardoor veroorzaakte veranderingen in het leer vallen niet onder de wettelijke garantie. Om metalen sieraden schoon te maken kunt u het best een sieradendoekje gebruiken.

 

Bijkomende aspecten van ENERGETIX magneetsieraden

De ENERGETIX sieraden hebben vele voordelen ten opzichte van “gewone” sieraden.

De afwerking van de sieraden is van hoge kwaliteit en ze zijn absoluut geschikt voor mensen met een nikkelallergie. De magneetsieraden van ENERGETIX zijn echte designsieraden en zien er daardoor bijzonder aantrekkelijk uit. Bovendien is de collectie zo uitgebreid, dat er voor ieders persoonlijke smaak en levensstijl een sieraad is. En wat misschien nog wel het belangrijkste is: ze kunnen een uitstekende bijdrage geven aan uw lichamelijk welzijn, u rust geven en stress bestrijden.

ENERGETIX heeft sieraden voor iedereen: mannen, vrouwen, tieners, kinderen en zelfs huisdieren. De magneetsieraden zijn voor iedereen betaalbaar. Vanaf € 27,-- heeft u al een compleet kinderarmbandje en flexibele magneetarmbanden zijn er vanaf € 29,--.

Wij geven 1 jaar garantie op product fouten en u kunt de magneetsieraden 14 dagen testen en eventueel terugsturen. U krijgt dan zonder discussie het volledige aankoopbedrag retour. Als u uw sieraden tussen 14 en 30 dagen na aankoop retourneert krijgt u 85% vergoed.

Op de foto hieronder kunt u zien uit welke materialen de magneetsieraden zijn samengesteld en ze eventueel direct in de

ENERGETIX webshop

bestellen.

Nog even dit ! ben je zwanger of heb je een pace maker ? Overleg altijd met jouw behandelde arts of je magneten mag dragen. De eerste drie maanden van de zwangerschap is het niet aan te raden om magneten te dragen.

energetixdestelbergen.jpg

Jij draagt de sieraden. De sieraden dragen jou.

Meer gemak. Meer geluk. Meer energie. Magnetische sieraden openen een nieuwe levensstijl voor de drager. In een look die net zo uniek is als de persoon die ze draagt.

The Power of Magnetism. The Art of ENERGETIX.

Altijd hoge kwaliteit: om onze kwaliteit te waarborgen gebruiken we de beste magneten op de markt. Met een zorgvuldige behandeling beloven we jou een levenslange houdbaarheid, met een verlies van 1 % in 100 jaar!

 

Wist je dat al?

De sterkte van een magnetisch veld wordt gemeten in Tesla of Gauss. Daarbij geldt: 1 Tesla = 10.000 Gauss. Ter vergelijking: onze normale standaardmagneten werken met 0,12 Tesla. Onze Power-magneten met > / = 0,18 Tesla.

Bestel nu jouw GRATIS Energetix magazine

geen extra kosten of verplichting 

 

energetix journal 1 23.jpg
arrow&v

Bedankt voor het bestellen!

bottom of page