top of page

FLOKATI WOL

       Wol is een perfecte creatie  van de natuur waar je

heel lang van geniet

bos Weg
Naar muziek aan het luisteren
volle maan
Moonchild 
Lunar luxe collection

Tijdens elke yoga training sta je goed geaard op de grond. Je verdient het om stevig te staan ook in een 'sweaty' workout. Daarom heeft Moonchild deze sterke en eco vriendelijke mat ontwikkeld. Voor jou ! Om altijd stevig te staan.

PRANA ENERGETIX

Waarom een natuurwet niet combineren met STIJL ?

Deze inspiratie komt voort uit onze producten. Omdat elk van de onvergelijkbare sieraden ten minste één kostbare neodymiummagneet bevat. Sommige zelfs meer.

Jungle Chic
manduka van gogh.jpg

Manduka

Manduka is een klinkende naam in de Yoga community. Zeer sterk in hoog kwalitatieve matten, gerecycleerde materialen voor de kleding en uniek het ontwerp van yoga props. Wij luisteren naar elke yogini. Beginnend of herbeginnend. 

Pierre Sports

Belgisch merk met mooie kurken en wollen producten

wool-topper-3.jpg
maxfuchs.jpg
MAX FUCHS

 Max Fuchs is onze partner voor outdoor-, en avontuurlijke kleding en uitrusting. Sinds de oprichting in 1981 staat het bedrijf voor hoogwaardige producten in de outdoor- en militaire sector. Het assortiment omvat uitrusting en kleding voor alle activiteiten en hobby's in het buitengebied. Of het nu gaat om wandelaars, jagers, vissers, sneeuwschoenwandelaars, kampeerders, voor paintball, softair of voor personen die buiten werken, Max Fuchs biedt alles wat nodig is voor elke dag.
MFH - MAAK JE EIGEN AVONTUUR!

Gavelo 
is een Zweeds merk die hoog kwalitatieve sportieve kleding maakt voor fitness en anders sporten. Klik en neem een kijkje
gavelo naadloze legging coffee bruin.jpg
10002-LightBeige-Back-52734.jpg

Base level & Base curvy

Bij Base Level geloven we in comfort, eenvoud en tijdloze mode als basis voor je dagelijkse outfit. Base Level is de basis van de garderobe van elke vrouw.

We hebben verschillende key items in onze collectie zoals een blazer, witte blouse, little black dress en denim. Leggings, tops,...

Wij denken dat tijdloze mode zal bijdragen aan een duurzamere wereld. Daarom richten we ons op een goede kwaliteit en design, zodat je lang van onze stijlen kunt genieten.

ONTDEK DE COLLECTIE

Hét yoga en dansmerk uit Parijs.

Zij gebruiken duurzame materialen die lang meegaan en goed zijn voor jouw huid en de planeet

samy-dots (5).jpg
Sportles op grasveld

Wil je graag met de kinderen /kleinkinderen ravotten maar dat lukt niet goed meer ? 

Wil je af van buikpijn ? Vermoeidheid en opnieuw de beste versie van jezelf worden ? 

Jouw darmen zijn jouw tweede brein ! 

Verzorg ze , herstel ze en ze geven zoveel kracht terug ! 

Wij helpen je graag met gratis advies, daar moet je wel even een afspraak voor maken of een mail sturen. 

Of ben je al bekend met de vele gezondheidsvoordelen van Aloe Vera en alle natuurlijke ondersteunende effecten ? Dan kan je direct aan de slag gaan. KLIK HIER 

bottom of page