top of page

Join the Club

Join our email list and get access to specials deals exclusive to our subscribers.

Magneetsieraden : Waarom ik een magneet draag in mijn sportbh.

Ik weet dat je waarschijnlijk denkt


‘Echt, draag jij magneten in je bh?’


Ja dat klopt! Na jaren terug een whiplash opgelopen te hebben na een valpartij tijdens het joggen stelde een vriendin voor dat ik een magneet in mijn sportbh zou plakken, en ik heb nooit meer achterom gekeken.


Tot dan toe wist ik niets van magneten, behalve dat ze handig zijn om afhaalmenu's aan de voorkant van de koelkast te bevestigen.

Met tegenzin vertelde ik vrienden over magnetische therapie, enigszins bezorgd dat ze zouden denken dat het een nieuwe rage was , maar ik was verrast toen ik ontdekte dat ik niet de eerste was die deze verbazingwekkende nieuwe innovatie ontdekte.

En als ik zeg nieuw, dan blijkt dat magneettherapie helemaal niet zo ‘nieuw’ is.


Hoe lang bestaat magnetische therapie al?


Sindsdien ben ik erachter gekomen dat het gebruik van magneten voor pijnverlichting al duizenden jaren bestaat. Er werd gedocumenteerd dat de Chinezen meer dan 2000 jaar geleden magnetische therapie gebruikten voor genezing, en de oude Egyptenaren waren fans, waaronder Cleopatra, die niet alleen op een bed van laststenen (magnetisch) sliep, maar ook een magnetisch amulet droeg dat dacht haar jeugdige uiterlijk te helpen behouden.


magneten in egypte
egyptenaren gebruikten magneten or schoonheid en welzijn

Met mijn eigen ervaring vond ik dat het tijd werd dat mijn cynische echtgenoot magneten zou gaan gebruiken voor zijn pijnlijke beenspieren na het lopen waar hij al jaren last van had en wat lopers normaal vinden.


Met een trendy, nieuwe magnetische armband en uurwerk maakte het hem niet uit of het zou werken of niet.


Hij vertelde me dat hij geen enkel verschil had gemerkt sinds hij het droeg, maar hij zit tegenwoordig zelfs dagelijks op een magneet dekentje en het belangrijkste is dat wij al jaren geen pijnstillers nemen.


Magnetische therapie voor huisdieren


De vriendin die mij in de eerste plaats over magneettherapie vertelde, had een arm hondje met vreselijke artritis en stond op het punt om ‘de laatste injectie’ te krijgen om hem uit zijn lijden te verlossen. Net voordat ze de vreselijke beslissing nam en voor altijd afscheid van hem nam, raadde iemand haar aan een magnetische halsband te proberen, en wat er daarna gebeurde was ongelooflijk.

Voordat hij de magnetische halsband droeg, kon het arme hondje nauwelijks lopen, stijf van de artritis. Binnen een dag nadat ik het had aangebracht, was er een duidelijke verbetering. Binnen een week was hij weer een puppy.

Eén ding waar u in het leven op kunt rekenen, is dat uw hond niet tegen u liegt. Ze denken waarschijnlijk niet na

‘Ik heb een nieuwe halsband, ik kan mijn act maar beter verlevendigen!’

dus misschien werkten de magneten echt. Hij genas niet van artritis, maar het zorgde voor een enorme verbetering in de laatste paar jaar van zijn leven.


hond op magneetdeken
magneetsieraden huisdier

Natuurlijke remedie tegen de menopauze?

Niet lang daarna trof de menopauze mijn vriendin, en ze was bang voor het nemen van HST (hormoonsubstitutietherapie), dus ging ze op zoek naar natuurlijke alternatieven.

Met tegenzin gaf ze toe aan de symptomen en nam HST, waardoor ze kilo's aankwam, energie verloor door het dragen van het extra gewicht en patiënten verloor met iedereen om haar heen.


Met een beetje onderzoek naar de manier waarop ze de symptomen van de menopauze op natuurlijke wijze kon verlichten, herontdekte ze magnetische therapie, en nadat ze persoonlijk getuige was geweest van het verbazingwekkende effect dat magnetische therapie op haar hond had, dacht ze dat ze het zelf zou proberen.


Door een discrete magneet aan haar slipje te bevestigen (zoals op de foto hieronder) voelde ze binnen de kortste keren meer energie, een verbetering van haar stemmingswisselingen en sliep ze elke nacht beter. Verbijsterd door de resultaten liet ze de HST vallen en hield de magneet, en voelde zich nog nooit zo goed!


Het is duidelijk dat magnetische therapie niet voor iedereen werkt, maar uit persoonlijke ervaring blijkt dat het een nieuw leven inblaast, en voor sommige mensen zorgt het ervoor dat sommige pijn volledig verdwijnt.

Magnetische therapie is niet-invasief en hoewel niet noodzakelijkerwijs levens veranderend, kan het levens verbeteren.mijn magneet
body magneet in onderbroek

Hoe magnetische therapie mij helpt

Soms, vooral als ik een lange dag aan mijn bureau heb gezeten of veel gesleurd heb aan pakketten, draag ik een magneet achter in mijn onderbroek als ik naar bed ga. Het garandeert vrijwel dat ik 's ochtends wakker word zonder enige rugpijn. En ik leg zelfs onder mijn hoofdkussen een grote magneet die ik indien nodig 's nachts op een zeurende plaats leg. En tegen de ochtend is alle pijn weg !


Ik hoef hem op geen enkel ander moment te dragen, hoewel ik hem af en toe heb gedragen toen ik het begin van nekpijn voelde, hoewel dit gelukkig niet regelmatig meer voorkomt.


Overdag draag ik wel andere magnetische sieraden, aangezien het ook helpt bij mijn job altijd rechtstaand en ik draag daarom ook nog magneetzolen en ik heb nooit meer vermoeide benen.


Met zoveel verschillende stijlen van aantrekkelijke sieraden om uit te kiezen, zou ik het toch dragen, ongeacht of het echt iets deed of niet.


magneetsieraden vrouw
vrouw magneetarmband


Sommige mensen zullen zeggen dat dit het placebo-effect is, waarbij de kracht van de geest de ervaring van pijnverlichting of genezing creëert, maar er zijn veel succesverhalen over kinderen en dieren die het effect van magneten op hun lichaam echt niet zouden begrijpen.

Ik nodig u uit om het zelf te proberen, samen met de miljoenen tevreden gebruikers van magnetische therapie van over de hele wereld.

Magnetische therapie is niet-invasief, goedkoop en iets waar iedereen, overal en altijd van kan genieten.magneetsieraden man


magneetkracht voor vrouwen
magneetsieraden vrouw

N.B. De resultaten kunnen op individuele basis variëren. Hoewel we geen aanspraak kunnen maken op een ‘genezing’, is het wel bekend dat het dragen van een magneet de gezondheid en het welzijn bevordert. Het wordt NIET aangeraden om conventionele medicatie te vervangen zonder uw arts te raadplegen. Mag niet worden gedragen als u zwanger bent of een pacemaker draagt zonder dat u uw behandelende arts heeft geraadpleegd

Lijkt het je leuk om het zelf eens te proberen? Klik op onderstaande link om naar mijn online winkel te gaan.


Bestellingen worden doorgaans binnen één werkdag na ontvangst van uw betaling verzonden.

• Retour-/ruilgarantie 14 dagen.

• Testperiode 30 dagen.

• 2 jaar garantie op vakmanschap en materialen.

• Neem contact met mij op als u vragen heeft.

Aanmeldingsformulier nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe blogposts en speciale aanbiedingen van Prana Energetix?
Ik wens jou ook veel PRANA !

Patricia

stuur jouw beste mail adres naar : labahia9070@gmail.com met onderwerp Magneetinfo28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

La Bahia Destelbergen , experten in gezondheid van binnen en stijlvolle schoonheid van buiten
Yoga en wandelkleding en accessoires, magneetsieraden en wellness, natuurlijke aloe vera producten

FREE FLOWING FASHION FOR FREE SPIRITS

bottom of page