top of page

Join the Club

Join our email list and get access to specials deals exclusive to our subscribers.

Magneten en de werking van koper

Bijgewerkt op: 8 apr.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van koper?


Een gezond, uitgebalanceerd dieet moet een verscheidenheid aan vitamines en mineralen bevatten, en vooral koper is goed voor de gezondheid van botten, zenuwen en skelet. Koper produceert rode en witte bloedcellen en stimuleert de afgifte van ijzer om hemoglobine te vormen, de stof die zuurstof door het lichaam transporteert. Er wordt ook gedacht dat het belangrijk is voor de groei van baby's, de ontwikkeling van de hersenen, het immuunsysteem en sterke botten. Ons lichaam kan echter zelf geen koper produceren, dus moet het via bepaalde voedingsmiddelen worden verkregen.Koperen magneethart

Een kopertekort kan worden veroorzaakt door een dieet waarin voedingsmiddelen ontbreken die koper bevatten (zoals schaaldieren, bepaalde noten, chocolade, lever of rode wijn) of door de inname van hoge doses vitamine C of zink, die beide de opname van koper kunnen blokkeren.


Het lichaam gebruikt koper voor een goede gezondheid van botten, zenuwstelsel, gewrichten en bloedsomloop. Orale supplementen kunnen het lichaam overbelasten met onnodig koper en kunnen schade aanrichten bij mensen die het mineraal niet kunnen metaboliseren.


Daarom vinden sommige mensen het nuttig om koperen sieraden te dragen met als doel een kleine hoeveelheid koper door de huid te laten opnemen.Veel voorkomende symptomen van kopertekort


• Vermoeidheid


• Bloedarmoede


• Dunner wordend haar


• Gewrichtspijn


• Artritis


• Osteoporose


• Lage lichaamstemperatuur


• Huidontsteking en zwerenVijf Flexi magnetische therapiearmbanden met koperen gedeelteKoperen sieraden


Mensen met een tekort aan koper kunnen baat hebben bij het dragen van koperen sieraden, omdat het door de huid kan worden opgenomen. Sieraden zijn een goede manier om de kleine hoeveelheid van het benodigde mineraal binnen te krijgen. De genezende eigenschappen van koper, in de vorm van armbanden, halskettingen, ringen of oorbellen, kunnen een minimale hoeveelheid mineraal in het lichaam toelaten zonder het te overweldigen. Sommige dragers van koperen sieraden vinden dat het de symptomen van artritis en problemen met de bloedsomloop verlicht.Veel van onze sieraden en wellness artikelen hebben een gedeelte van koper – klik op de SHOP NU-knop hieronder om mijn online winkel te bezoeken.Als u denkt dat u mogelijk een kopertekort heeft, is het raadzaam uw huisarts te raadplegen en een goede diagnose en medisch advies te vragen.Een eenvoudige en natuurlijke manier om uw koperen Magneet hart van ENERGETIX of andere koperen sieraden schoon te maken.Koper is een populaire keuze voor sieraden en het dragen ervan heeft voor veel mensen enkele gezondheidsvoordelen. Helaas zal al het koper een natuurlijke chemische reactie op de lucht ondergaan, waardoor deze gaat oxideren en verkleuren. Citroensap is zuur en verzwakt de bindingen die gevormd zijn tussen de koper- en zuurstofatomen, waardoor de geoxideerde laag wordt verwijderd.– Bestellingen worden doorgaans binnen één werkdag na ontvangst van uw betaling verzonden.


– Garantie op vakmanschap en materialen 2 jaar.


– Retour-/ruilgarantie 14 dagen.


– Testperiode 30 dagen.


massage magneet
bodymagneet

Met magnetische groeten,

Patricia en Serge


bron dr. Verana Breitenbach

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận

Đã xếp hạng 0/5 sao.
Chưa có xếp hạng

Thêm điểm xếp hạng

La Bahia Destelbergen , experten in gezondheid van binnen en stijlvolle schoonheid van buiten
Yoga en wandelkleding en accessoires, magneetsieraden en wellness, natuurlijke aloe vera producten

FREE FLOWING FASHION FOR FREE SPIRITS

bottom of page