Magneettherapie werkt holistisch
top of page

Magneettherapie werkt holistisch

Bijgewerkt op: 17 aug. 2019

In mijn praktijk voor acupressuur kom ik vaak mensen tegen die al heel lang last hebben van een bepaalde aandoening of blessure.

Sinds 2017 ben ik systematisch magneetmassage beginnen toepassen bij deze personen. Net de synergie van massagetherapie en magneettherapie heeft velen geholpen naar een pijnvrij leven. 

In de komende blogs ga ik dieper in over de werking van de magneten.



Magneettherapie werkt holistisch.

Dit wil zeggen zowel op lichaam als geest. Het is een natuurlijke therapie, die beoogt evenwicht te brengen. Ze wordt niet gebruikt als symptomatische behandeling. Dat betekent , dat hoofdpijn niet direct behandeld wordt, zoals gebeurt als u een tablet inneemt, maar dat magneettherapie kan helpen voorkomen dat hoofdpijn optreedt. In het algemeen treden er een heel aantal verschillende effecten op, dus het is het niet nodig om verschillende magneetsieraden te dragen voor verschillende problemen. Dit verklaart het fenomeen, dat magneten of magneettherapie mensen met een lage bloeddruk kunnen helpen, maar ook mensen met juist een hoge bloeddruk. Magneettherapie werkt individueel en kan een stimulerend of juist kalmerend effect hebben, afhankelijk van de persoon waarbij magneettherapie toepast wordt of die een magneetsieraad draagt. 

Heb je zelf ervaring met de magneten ? Laat gerust jou reactie hier achter.


#energetix#magneettherapie#andersbeterworden#natuurlijkbeterworden#holistisch#

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

La Bahia Destelbergen , experten in gezondheid van binnen en stijlvolle schoonheid van buiten
Yoga en wandelkleding en accessoires, magneetsieraden en wellness, natuurlijke aloe vera producten

FREE FLOWING FASHION FOR FREE SPIRITS

bottom of page