top of page

op zoek naar thuiswerk ?

Bijgewerkt op: 19 apr. 2021


Als kleine ondernemer moet ik elke dag het hoofd bieden aan de dreigende concurrentie van het internet, start-ups, pop-up, en noem maar op. Het is ook voor mij iedere maand een struggle om zo creatief mogelijk om te gaan met mijn budget.


Maar wie ons kent , die weet dat wij nooit het hoofd laten hangen en altijd naar positieve oplossingen zoeken. Een paar jaar geleden werkten wij samen met Miss verkiezingen en de kandidaten kwamen bij ons om te passen en een foto nemen. Ik deed toen zelf de styling en ook de make-up. En toen ervoer ik vaak dat de meisjes veel huidproblemen hadden, vooral als ze veel foto shoots na elkaar moesten doen. Ze gebruiken 'goedkope' producten omdat ze niet veel geld hadden. Maar een gezond huid vraagt om goede producten.
En na wat zoeken kwam ik in contact met de producten van FM (Federico Mahora)

Deze producten worden goed verdragen én zijn van hoge kwaliteit maar vooral zeer VOORDELIG.


Ondertussen zijn we een paar jaar later en is FM uitgebreid naar een wereldbedrijf met meer dan 1 miljoen leden en 200 producten zoals make-up, huidverzorging, voeding supplementen, interieur, huishoud producten, geurkaarsen, thee, koffie, en hele mooie geschenken.
Een geweldig bedrijf waar we nog lang willen mee samenwerken en zo wat geld opzij te kunnen zetten voor onze dromen.


Daarom willen wij ook jou deze kans niet ontzeggen om een extra inkomen te bekomen door gewoon jouw dagelijkse producten met korting aan te bieden. Waarom zou je meer betalen ?


Het is heel simpel !

OOK JIJ KAN DIT !

Webshop Starten Met Dropshipping


Voor velen is het een droom: een eigen webwinkel beginnen. De voordelen van thuis werken, de flexibele werktijden, eigen baas zijn en ondertussen een goede boterham verdienen, wie wil dat niet ? Hoe gemakkelijk is het om een webshop te starten met behulp van dropshipping?

Jouw droom om een webshop te beginnen moet namelijk nog wel een paar stappen ondergaan, voordat deze realiteit is geworden. Welk product wil je gaan verkopen en met welke betrouwbare leverancier ga je vervolgens in zee? Daarnaast is het aanschaffen van een goede webshop uiteraard onmisbaar.


Een andere belangrijke vraag is of je met voorraden gaat werken, wat betekent vooraf al honderden euro’s aan investering. Heb je daar de financiële ruimte wel voor en niet onbelangrijk; raak je deze voorraden ook weer kwijt? Een goed alternatief is dropshipping.

Dropshipping houdt in dat de bestellingen rechtstreeks bij de klant afgeleverd worden, waardoor je als verkoper geen bestellingen hoeft te verpakken en te verzenden. Klinkt ideaal, maar veel dropshipping leveranciers werken alleen met de grotere bedrijven. Hierdoor is het lastig om als (beginnende) particulier een geschikt dropshipping bedrijf te vinden.


Waarom Een Webshop beginnen ? Je moet GEEN investering doen en je werkt op jouw tempo waar je zelf wil

Gelukkig is er een mogelijkheid om heel gemakkelijk en gratis zelf jouw webshop starten met de mogelijkheid van dropshipping. Door je aan te melden via LA BAHIA, wordt al het werk je uit de handen genomen. LA BAHIA werkt nauw samen met FM World Benelux, de groothandel van kwalitatieve parfums, cosmetica en huishoudelijk producten.

Nadat we jou hebben aangemeld bij FM World, ontvang je direct daarna de inlogcodes, waarmee je rechtstreeks vanuit het magazijn producten kunt bestellen. Deze producten bestel je met inkoopkorting, waardoor je ongeveer 30% winstmarge ontvangt. je kunt kiezen om bestellingen te bundelen, maar ook rechtstreeks bij jou of de klant laten bezorgen.

Maar dat is niet alles! Je ontvangt ook een persoonlijke webshoplink. Deze link is aan jouw account gekoppeld. Via deze link kunnen klanten de producten uit de webshop bestellen. De bestelling en verzending wordt vervolgens volledig door FM verwerkt en verzonden. De winst van de verkoop wordt rechtstreeks op jouw FM account geplaatst. En daarbij wordt de webshop ook nog eens automatisch up- to-date gehouden, hoe gemakkelijk wil je het hebben!


Het enigste wat jij hoeft te doen, maar uitermate belangrijk, is enthousiast worden over de producten en deze promoten in jouw omgeving. Heb je geen affiniteit met parfum en of make- up, koffie, thee, kaarsen, zoek dan verder! Een goedlopende webwinkel werkt alleen als je volledig achter het product staat welke je vermarkt. En geen nood, we helpen jou en vooral je spaart niet alleen veel geld uit , je verdient er ook mee.


Begeleiding

FM werkt alleen met sponsors, met als reden dat hierdoor betere begeleiding mogelijk is. Het is dus niet mogelijk om je rechtstreeks bij FM aan te melden. Elke distributeur wordt geplaatst onder een zogenoemde sponsor, dat zijn wij.

Kijk daarom goed, bij wie jij je aanmeldt. Dat bepaalt namelijk voor een groot deel jouw succes! Veel sponsors bieden geen/of nauwelijks verdere begeleiding en daardoor word je in het diepe gegooid. Na aanmelding is het helaas niet mogelijk om van sponsor te veranderen.

Pure Royal Flanders team van LA BAHIAvindt goede begeleiding erg belangrijk, daarom blijft LA BAHIA jouw aanspreekpunt. Ook ontvang je een FM Startergids, zodat je goed voorbereid van start kunt gaan. Deze Startergids is speciaal gemaakt voor leden van Pure Royal Flanders by La Bahia en je wordt lid van onze exclusieve facebook groep.


De Voordelen Op Een Rij

Je kunt geheel gratis een webshop beginnen Kwalitatieve producten tegen zeer concurrerende prijzen (70% goedkoper dan in de fysieke winkel)

Er gelden geen afnameverplichtingen, en je hebt geen voorraden nodig

Levering op bestelling Dropshipping (ook voor 1 enkel product)

Uitgebreide productcatalogus, ook digitaal

Begeleiding (inclusief Startergids) van Pure Royal Flanders by La Bahia

Besloten Facebookgroep voor teamleden van Pure Royal Flanders

Laagdrempelig, met naast de webshop/verkoop ook andere verdienmogelijkheden

Hoe Kan Ik Starten?

Starten is heel eenvoudig. Vul het aanmeldformulier in en begin! Alle informatie welke je nodig hebt ontvang je gelijk na aanmelding. Leer vervolgens zelf de producten kennen, zodat je weet wat je verkoopt. Je vindt al heel wat producten bij ons maar. Raak net zo enthousiast als wij en promoot de producten. That’s all! Laat ons samen groeien !
Wij helpen jou ! stuur ons een berichtje of doe het zelf nusponsor nummer : 17519004 (DIT NUMMER HEB JE NODIG BIJ DE REGISTRATIE


en wil je eerst een paar producten proberen vooraleer je de stap zet ? Dat kan !152 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page