top of page

Voorkom opvliegers met Woman Aktiv

Vanaf de leeftijd van 40 kan bij vrouwen de hormoonwinkel een eigen leven gaan leiden.

Iedereen hoort of kent wel vrouwen die last krijgen van warmte opwellingen , prikkelbaarheid , osteoporose, vocht vasthouden,...


Vanuit mijn holistisch praktijk en uit eigen ervaring weet ik vooral dat er veel factoren een rol spelen.


Stress en spanning is een trigger maar ook alcohol en vermoeidheid verstoren de hormonen in ons lichaam.


vrouw die moe is
last van jouw hormonen

Voorkom opvliegers en klassieke overgangsklachten.


beweeg regelmatig

doe yoga

doe kracht oefeningen

verminder alcohol en suiker inname

neem een natuurlijk supplement

Ik zelf heb, na de verwijdering van mijn baarmoeder veel baat bij de WOMAN AKTIV


Wat doet dit precies ?



Wanneer bij vrouwen vanaf hun 40ste jaar de vorming van oestrogeen afneemt, kunnen deze fyto-oestrogenen dankzij hun vergelijkbare chemische samenstelling deze eigen productie aanvullen.


Hierdoor nemen de klassieke overgangsklachten als plotselinge zweetaanvallen, opvliegers, aanvallen van duizeligheid en nervositeit af.


Omdat oestrogenen talrijke functies in het hele lichaam vervullen, kan een gebrek aan dit hormoon ook tot vermindering van de activiteit, geheugenverlies en concentratiestoornissen leiden.


Oestrogenen spelen ook een belangrijke rol bij de huid- en haar functie . Tevens zijn oestrogenen zeer belangrijk voor een goede stofwisseling in de botten. Een gebrek hieraan kan tot botontkalking leiden.


Bovendien dragen ze bij tot een goede vetstofwisseling, ze zorgen voor een lage cholesterolspiegel en beschermen zo het lichaam tegen hart- en vaatziekten. Om ervoor te zorgen dat uw oestrogeen niveau ten allen tijde op peil blijft, raden wij u aan onze rode klavercapsules in te nemen.


Wat kan je voor je botten doen?


Regelmatig bewegen en sporten versterken de skeletspieren en zijn van groot belang voor de ontwikkeling en het behoud van een stabiele botstructuur.


Lopen, fietsen, zwemmen, wandelen of zelfs gerichte krachttraining belasten de botten zodat er meer bot wordt opgebouwd.

Vooral in de winter moeten we er ook voor zorgen dat we elke dag op zijn minst op een beetje zon "tanken". De zon helpt het lichaam om vitamine D te produceren, die een rol speelt in veel hormonale processen.


Hoe kan voeding bijdragen aan het bevorderen van het welzijn van vrouwen ?

Een gezonde, gevarieerde plantenvoeding is van groot belang: fruit, groenten, peulvruchten en volkorenproducten bevatten belangrijke vitaminen, mineralen en sporenelementen, evenals secundaire plantaardige stoffen die vroegtijdige veroudering voorkomen.




BESTEL JOUW WOMAN PHYTO HIER


Heb je vragen of zelf ervaring ?

Laat het weten in de comments.


Op een sterk lijf voor alle vrouwen !!


Patricia, shiatsu & qigong trainer


#NATUUR#voorkomopvliegers#aloevera#probalance#vitaaktiv#vrouwen#


36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page