top of page

Aloe Vera , zoals de natuur het bedoeld heeft

Bijgewerkt op: 8 jan. 2021


Meer dan ooit heb je misschien het gevoel dat je echt even weg moet. Soms heb je echt behoefte om op vakantie te gaan, maar de omstandigheden laten dit niet toe.


Haal gewoon de vakantie in huis !


STIMULEER ONTSPANNING VAN BINNENUIT


Kom in de vakantie modus door je lichaam te resetten met de FOREVER ALOE GEL. Natuurlijk mag je af en toe een aperitiefje nemen maar waarom kies je niet eens een lekker ALOE alternatief ?

Denk aan wat jou ontspanning kan brengen. Het drinken van Aloe Vera gel bevordert de opname van alles wat je daarna consumeert.

Als je een gezond , gebalanceerd dieet volgt, wordt dit versterkt dankzij Aloe.
Aloe is de perfecte basis voor een "mocktail". Met het Forever Pomesteen power voor een heerlijke bessensmaak, met een bijkomend voordeel van antioxidanten die de huid beschermen.

Ik heb ook al de Aloe berry nectar en de aloe peaches gebruikt voor een fruitige en zoete oppepper.

De aloe stimuleert de opname van voedingsstoffen en werkt als een natuurlijke energieboost.
Onze spijsvertering is het controle centrum van ons lichaam en als je in balans wil komen en de opname van alle voedingsstoffen kan verbeteren, zal je snel voelen dat je meer energie hebt gedurende de ganse dag.


Als je meer zin hebt in iets warms, het is niet altijd hoogzomer hé ? Dan is de Aloe blossom kruiden thee de perfecte manier om te ontspannen en de dagelijkse sleur even te vergeten. In deze thee zit aloe bloesem, kaneel, geraspte sinaasappel schil , gember en kamille en werkt ontspannend. Doe een beetje Forever Bee honey , erbij en je krijgt een rijke en natuurlijk zoete en volle smaak.

Neem voor jouw thee jouw favoriete tas zo vergroot je het welzijnsgevoel.
STIMULEER DIEPE ONTSPANNING EN RUST MET AROMATHERAPIE


In mijn hoofd is het dikwijls chaotisch en door jaren yoga te beoefenen , frequentie muziek te beluisteren en aromatherapie te gebruiken ben ik op weg naar een betere versie van mezelf.


De verbinding tussen gedachten en zintuigen is zeer sterk. Ben je door het ruiken tijdens het wandelen, lopen, fietsen, koken ook al eens terug gecatapulteerd naar een andere tijd en plaats ?

Dat komt omdat ons brein de verbinding maakt. Essentiele olie kan jouw stemming gunstig beinvloeden. Je kan ze diffusen, druppelen of verdunnen met een basis olie voor een heerlijke massage.


Neem je tijd voor jezelf om te ontspannen , zet meditatieve muziek op (op youtube kan je veel gratis beluisteren) en laat je gedachten los.Leef lief, leef vrolijk, leef in balans

Patricia, Aloe Vera fan sinds 2015


OOK PROBEREN ? volg deze link waar je alle heerlijke aloe producten vindt :
66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加

Gerelateerde producten

bottom of page