Aloe Vera , zoals de natuur het bedoeld heeft

Bijgewerkt op: 8 jan. 2021


Meer dan ooit heb je misschien het gevoel dat je echt even weg moet. Soms heb je echt behoefte om op vakantie te gaan, maar de omstandigheden laten dit niet toe.


Haal gewoon de vakantie in huis !


STIMULEER ONTSPANNING VAN BINNENUIT


Kom in de vakantie modus door je lichaam te resetten met de FOREVER ALOE GEL. Natuurlijk mag je af en toe een aperitiefje nemen maar waarom kies je niet eens een lekker ALOE alternatief ?

Denk aan wat jou ontspanning kan brengen. Het drinken van Aloe Vera gel bevordert de opname van alles wat je daarna consumeert.

Als je een gezond , gebalanceerd dieet volgt, wordt dit versterkt dankzij Aloe.
Aloe is de perfecte basis voor een "mocktail". Met het Forever Pomesteen power voor een heerlijke bessensmaak, met een bijkomend voordeel van antioxidanten die de huid beschermen.

Ik heb ook al de Aloe berry nectar en de aloe peaches gebruikt voor een fruitige en zoete oppepper.

De aloe stimuleert de opname van voedingsstoffen en werkt als een natuurlijke energieboost.
Onze spijsvertering is het controle centrum van ons lichaam en als je in balans wil komen en de opname van alle voedingsstoffen kan verbeteren, zal je snel voelen dat je meer energie hebt gedurende de ganse dag.


Als je meer zin hebt in iets warms, het is niet altijd hoogzomer hé ? Dan is de Aloe blossom kruiden thee de perfecte manier om te ontspannen en de dagelijkse sleur even te vergeten. In deze thee zit aloe bloesem, kaneel, geraspte sinaasappel schil , gember en kamille en werkt ontspannend. Doe een beetje Forever Bee honey , erbij en je krijgt een rijke en natuurlijk zoete en volle smaak.

Neem voor jouw thee jouw favoriete tas zo vergroot je het welzijnsgevoel.