Edelstenen in onze Mala's en Magneetsieraden

Sinds 2020 zijn we officieel verdeler van de handgemaakte en gezegende Mala's van Aum Mala Spirit.

Daarnaast vindt je ook in onze magneetsieraden vaak edelstenen of mineralen.


Welke zijn het en wat is hun werking ?


Energetische werking edelstenen

Edelstenen hebben ieder hun eigen energetische werking. Bij het ontwerpen van de mala’s schenken we veel aandacht aan het kiezen van de edelsteen zodat de specifieke energie van een steen behouden blijft en samen met de rudraksha’s een mooie én pure mala vormt. Je kunt op verschillende manieren een mala met edelstenen kiezen die bij je past, bijvoorbeeld op basis van jou geboortesteen. Bij Mala Spirit denken we echter dat jouw intuïtie de beste raadgever is.

Mocht je moeite hebben met kiezen dan kun je ook een keuze maken op basis van een aantal voorgestelde intenties. Op basis hiervan kun je in één oogopslag zien welke mala past bij de door jou gekozen intentie. Een heel andere mogelijkheid is om een mala te kiezen op basis van de energie van de 7 chakra’s. Kijk hier voor de beschrijving van de chakra’s.Eigenschappen van edelstenen

Hieronder kun je lezen over de werking van de (half) edelstenen, metalen en zaden die Mala Spirit toepast in de mala’s en mala armbanden.

Mala Spirit heeft veel van de mala kettingen en mala armbanden verrijkt met (half) edelstenen, mineralen en metalen. De aardse en kosmische energieën van deze stenen maken de Rudraksha mala’s en armbanden nóg waardevoller doordat ze zorgen voor balans én omdat ze doelgericht kunnen werken.

Je leest hier over de energie van de (half) edelsteen, metalen en zaden.