top of page

Goed om te weten : deel 3

De slimme weg naar een GOED LICHAAMSGEVOELStart nu jouw LR BODY MISSION !


Wist je het al ? de weg naar je feelgood gewicht moet je niet alleen doen. Start jouw LR BODY MISSION samen met vrienden en motiveer elkaar.


Dit nieuwe Holistische concept vinden wij echt geweldig !


Waarom ?

  1. jouw maaltijden : met de LR figuactive producten bespaar je simpelweg op calorieën, als je twee van de drie dagelijkse maaltijden vervangt door een Soep, shale of Flakes. We kunnen je meegeven dat dit enkel advies is voor wie meer dan 10 kg wil afvallen. Wil je bijkomen of jouw voeding upgraden dan kan je dit ook met dit programma.


2. Jouw begeleiders : Pro Balance voor het zuur-base-gehalte. Protein power voor de extra proteinen en de Kruidenvastenthee voor jouw vochtvoorziening ondersteunen jouw op weg naar jouw feelgood gewicht.


3. Jouw online support : een gezonde levensstijl met veel beweging , een evenwichtige voeding en voldoende vocht is de basis voorwaarde voor jouw succesvolle lr body mission. Profiteer van handige weekplannen, fitness oefeningen - offline en online - lekkere recepten - voor nog meer motivatie en succes.


Alle producten zijn glutenvrij, lactose vrij, zonder palmolie.

WIST JE DAT ? als LR partner profiteer je niet alleen van voordelige partner prijzen maar kan je ook alle andere holistische producten aan -35% aankopen.


PARTNER WORDEN ? kom gewoon langs of meld je HIER aan


Je goed voelen hangt van zoveel factoren af. Maar begin klein en start nu. Er is zeker iets dat bij jou past en we helpen je graag op weg.ONTDEK ALLE PRODUCTEN EN RECEPTEN HIER


Mission Possible Team

Patricia, acupressuur en holistic personal trainer

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page