top of page

Goed om te weten : DEEL 1 eenvoudig naar jouw streefgewicht

GEZOND EN DUURZAAM AFSLANKEN


Patricia is gediplomeerd Shiatsu en Acupressuur therapeute en heeft al meer dan 10 jaar ervaring met mensen helpen om hun gezondheid te verbeteren op een holistische manier.


Als mens krijgen we helaas geen handleiding mee bij de geboorte en wellicht hebben wij onze instincten verloren in vergelijking met de dieren die precies weten wat ze moeten doen om te overleven.


Was het maar zo eenvoudig voor ons.

Als mens worden we zo vaak blootgesteld aan stressfactoren en al zeker door de verdere digitalisering van onze wereld. Veel stressfactoren zijn zelfs onzichtbaar denk maar aan electro-magnetische straling van smartphones, laptops, draadloze oortjes, smart-living toestellen maar ook uitlaatgassen en de pecticiden in onze voeding.....


Al deze elementen kunnen ons ziek maken omdat we te weinig ontspannen, teveel eten , slecht slapen, alcohol drinken, roken, medicijnen nemen...


Geen wonder dat het zo moeilijk is om een gezond lichaamsgewicht na te streven.


Ook in de holistische gezondheid wereld staat de tijd van ontwikkelen niet stil.


Je kan nu gezond én duurzaam afslanken


EEN EENVOUDIG PRINCIPE


Om af te vallen geldt een eenvoudig principe. Het lichaam moet minder calorieën binnen krijgen dan het verbruikt. Hierdoor ontstaat een negatieve energiebalansen vallen we af. Als de energiebalans echter positief is, dat wil zeggen, als je meer calorieën verbruiken dat ons lichaam verbruikt , neemt ons lichaamsgewicht toe.

(ook belangrijk voor wie wil bijkomen)


WELK BELANG HEBBEN CALORIEEN ?


Calorieën zijn van levensbelang voor ons lichaam. Jouw lichaam heeft energie nodig om te functioneren en je fit te houden in het dagelijkse leven. Je verbruikt deze energie in de vorm van voedsel. Elk voedingsmiddel heeft een andere samenstelling van macro-nutriënten , die ook verschillende hoeveelheden energie leveren.

Deze energie wordt gemeten in calorieën.


STERK TEGEN HET JOJO - EFFECT


Iedereen die ooit op dieet geweest is, kent het jojo-effect. Of je nu over- of ondergewicht hebt.

Het gewicht dat je zo moeizaam bent kwijtgeraakt, komt terug - en vaak meer dan voorheen.

Het jojo-effect is een normale reactie van het lichaam op het energie tekort dat optreedt bij afvallen. Ons lichaam verbruikt niet eerst de ongewenste vetophopingen, maar onze koolhydraten en vooral eiwit ophopingen. Deze reactie gaat terug op de evolutie : vet is een belangrijke opslagplaats van energie die essentieel is om te overleven en wordt daarom pas in een laat stadium door het lichaam afgebroken. Om de afbraak van waardevolle eiwit afzettingen in de vorm van spieren tijdens de fase van gewichtsverlies te voorkomen, is het echt belangrijk om de juiste voedingsstoffen toe te dienen en vooral te bewegen.


Ik ben samen met mijn man in 2022 lid geworden van een wandelclub en ik merkte dat door de snelheid waarmee we stappen, ik gemakkelijker in mijn kleding pas.

Op deze foto ben ik 59 jaar en niet gefotoshopt :) Dankzij de Mission-Possible producten en begeleiding.


Ik volg al een tijdje het Body Mission programma waarin je zelf kiest of je met maaltijdvervangers wil werken (100% natuurlijk trouwens) , of je jouw zuren-basen eerst in evenwicht wil brengen en of je met jouw afslankcoach wil aan de slag gaan. De combinatie van de drie is uiteraard de meest efficiente omdat je drievoudig wordt ondersteund

- Heerlijke maaltijden (2,50 euro per maaltijd)

- Begeleiders voor wie een slanker figuur wil

- online gewichtsverlies coach met heerlijke recepten, effectieve workouts, een motiverende community met wie je jouw succes kan delen.


Patricia biedt als holististisch coach qi-gong les aan , persoonlijke training voor wie in de Mission-Possible club komt.


Kom in de Mission-Possible club en geniet NU van een fikse korting (geldig tot 30/1/2023
De LR BODY MISSION is uw persoonlijke bodyguard die u begeleidt bij het bereiken van uw doelen. Afvallen1, gezond eten - je overal goed voelen! Geniet elke dag van romige shakes, stevige soepen en knapperige vlokken - ondersteund door slimme supporters en veel praktische tips voor uw gezonde levensstijl.


Uw maaltijden:

Met de producten van LR FIGUACTIVE kunt u gemakkelijk calorieën besparen door twee van de drie maaltijden te vervangen door een shake, soep of vlokken.1

Uw begeleiders

Pro Balance voor het zuur-base evenwicht3, Protein Power voor de extra portie eiwitten4 en de kruidenthee voor je vochtvoorziening ondersteunen je op weg naar een feelgood gewicht.

Uw online-ondersteuning

Een gezonde levensstijl met veel beweging, een evenwichtige voeding en voldoende vocht is de basisvoorwaarde voor uw succesvolle LR BODY MISSION. Profiteer van praktische weekplannen, heerlijke recepten en fitnessoefeningen - voor nog meer motivatie en succes.


START NU EN JE DOET JE NIET ALLEEN JOUW PORTEMONNEE PLEZIER MAAR OOK JOUW GEZIN EN VOORAL JEZELF


Groot of klein, rond of slank - met LR FIGUACTIVE heeft u de ideale begeleiders voor uw persoonlijke missie "Feelgood Body". Heerlijke shakes met gezonde ingrediënten, stevige soepen en knapperige vlokken ondersteunen je elke dag - wie je ook bent, waar je ook heen wilt. Ontdek de LR BODY MISSION


Je hebt beslist nog vragen, stuur mij gerust een bericht met wat je wil weten.

Ik ben geen arts maar maak er mijn levensmissie van om zelf zo lang mogelijk fit, slank en gezond te blijven en dit met zoveel mogelijk mensen te delen.


Op jouw gezondheid !


Patricia , good qi coach in de MissionPossibleclubps. door de enorme hoeveelheid starters kan het zijn dat de online inschrijving op zich laat wachten , aarzel niet om ons te contacteren , we brengen het graag voor jou in orde


#LRMISSIONPOSSIBLE#PRANA#ONELIFE#ANDERSGEZOND#WORDJEEIGENDOKTER#gezondegeestineengezondlichaam#wegdepressie#


74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page