top of page

Slechte energie "omzetten" in overvloed, geluk en rijkdom

Bijgewerkt op: 4 mei

Herwin de controle over uw diepste verlangens door uw paranormale en innerlijke wezen te beschermen met ÉÉN geheim hulpmiddel

MOEITELOOS SLECHTE ENERGIE "OMZETTEN" IN OVERVLOED, GELUK EN RIJKDOM


Decennia lang hebben we geloofd dat we moeten leren omgaan met negatieve energieën.


Jarenlang is ons voorgelogen dat er geen bekende manier is om extern overgedragen negatieve energieën te bestrijden. Negatieve energieën die afkomstig zijn van jaloerse "vrienden" en giftige leden van de samenleving.


Maar laat het bekend zijn, u bent NIET door TOEVAL of TOEVAL op dit speciale bericht gestuit...


Een onzichtbare trillingskracht heeft je in stilte geleid om de meest LEVENSVERANDERENDE boodschap te ontdekken die je OOIT zult tegenkomen!


ONZE WERELD IS EEN PERIODE VAN BIJZONDERE OMSTANDIGHEDEN INGEGAAN...


Het doet me pijn om dit toe te geven, maar onze planeet wankelt.

Ik wil niet pessimistisch klinken want de natuur herstelt zich zelf altijd.


Maar...


Ontwikkelingslanden blijven worstelen met honger en ziekte...


Vervuiling blijft ons water vergiftigen en onze lucht vervuilen...


Geëvolueerde landen worden geconfronteerd met torenhoge schulden, economische crises en dalende niveaus van geluk.


Gewone mensen zoals wij blijven niet gespaard van ontberingen...


Van vechten tegen de verlammende stress van het leven tot financiële problemen, een slechte gezondheid, oppervlakkige connecties.


Er is geen twijfel...


De trilling van onze planeet heeft een duikvlucht genomen. En het is aan JOU en MIJ om het TE VERHOGEN!


Aan het einde van deze blog ben je uitgerust met alle kennis EN het ENIGE UITERLIJKE GEREEDSCHAP dat je nodig hebt om negatieve energieën te bestrijden en ze om te zetten in GUNSTIGE WONDEREN.
OF JE HET NU WILT OF NIET, ENERGIE IS OVERAL EN BEÏNVLOEDT ALLES.


Denk eens aan dat vreemde, griezelige gevoel dat je krijgt als je iemand ontmoet die je niet kunt vertrouwen...


Denk eens aan de momenten waarop je onwaarschijnlijke uitkomsten hebt 'voorspeld', omdat je 'voelde' dat er iets niet klopte...


Denk eens aan de "toevalligheden" van iemand tegen het lijf lopen of een plotseling telefoontje krijgen van iemand aan wie je net dacht...


... Zijn dit werkelijk louter toevalligheden...?


Of is er iets VEEL GROTERS en VEEL KRACHTIGS dat in het spel is?


Dit zijn allemaal uitstekende voorbeelden dat trilling energieën als de "onzichtbare kracht" van het universum zijn en ons subtiele hints en tekens geven.


We hebben keer op keer bewezen dat trilling energie BESTAAT. Maar afgezien van het bestaande, BEÏNVLOEDT het STILLEND alles wat we doen, samen met al onze ontmoetingen.


Met andere woorden... Door simpelweg te leren onze trilling energieën te "beheersen", kunnen we het vermogen hebben om onze resultaten, ons leven, ons lot te "beïnvloeden"!


Klinkt ongelooflijk , nietwaar? Wel, dat is het niet - ik zal het uitleggen.
TRILLINGSENERGIE IS WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN


Volgens een van de meest fundamentele wetten van de wetenschap wordt algemeen aangenomen dat alle dingen (materie) bestaan uit trillende deeltjes en energie.Wat dus de toestand van de materie bepaalt, is de snelheid van die trillingen. Dat is wat materie doet verschijnen als vast, gas of vloeistof.


Evenzo, als we naar het gedrag van magneten kijken, zien we eigenlijk trilling energie in actie.


Als je twee magneten tegen elkaar probeert te duwen, wordt er een onzichtbare "energetische barrière" gecreëerd, waardoor ze gedwongen worden af te stoten. Nogmaals, deze onzichtbare barrière van energie bestaat uit microscopisch kleine deeltjes die op verschillende frequenties trillen.
"...Maar als trilling energieën zo krachtig zijn, waarom gebruiken dan niet meer mensen ze?"


We zijn allemaal bezweken voor het eeuwenoude geloof dat om MEER POSITIEVE ENERGIE TE CREËREN... we NEGATIEVE ENERGIE moeten VERNIETIGEN...


Het punt is - we zijn allemaal FOUT ONDERWEZEN.


...We zijn een van de meest fundamentele regels van elementaire wetenschap vergeten...


ENERGIE - POSITIEF OF NEGATIEF, KAN NIET WORDEN VERNIETIGDEn wie anders beweert, liegt. Punt.


Talrijke kristalgenezers en paranormaal begaafden geloven vaak dat de manier om zich van negatieve energieën te ontdoen, is om het te vernietigen. Elimineer het.


Maar energievernietiging is een concept dat indruist tegen de fundamentele natuurwetten.


De wet van behoud van energie stelt dat energie niet vernietigd kan worden. Het kan alleen worden overgedragen en omgezet.

Vreemd genoeg kan het ook niet worden "gemaakt". Dus, als je er op rekent om positieve energie voor jezelf te "creëren" door harder te mediteren, visualiseren met meer focus...


Je doet precies het tegenovergestelde, lezer. Je put eigenlijk je kostbare, positieve energie UIT, in een poging iets te creëren dat fysiek en spiritueel NIET kan worden gecreëerd!


En aan het einde van deze intense meditatie-, visualisatie- en manifestatiesessies... is het geen wonder dat je merkt dat je mentaal uitgeput en emotioneel uitgeput bent.


...Hoe weet ik dit?


Want ook ik heb in het verleden dezelfde fout gemaakt.


Ook ik heb jarenlang gezocht naar meer positieve energie, geluk en overvloed.


Ook ik ben kasten vol boeken. Heb trainingen gevolgd.

En daar ben ik ook dankbaar voor.


.Maar ik ben er niet verbitterd over.


Zoals wijlen Steve Jobs ooit zei: "Je kunt de punten niet met elkaar verbinden als je vooruit kijkt; je kunt ze alleen verbinden als je achteruit kijkt."


Dus, als je geen energie kunt creëren, en als je het ook niet kunt vernietigen... Wat dan?


Elke fout die ik heb gemaakt, elke mislukking die ik ben tegengekomen tijdens mijn zoektocht heeft me geleid tot mijn humane ontdekking van "energietransformatie"...


Het enige echte antwoord voor het creëren van zinvolle overvloed, intrinsieke genezing en het ontwikkelen van je goddelijke intuïtie.


DE HEILIGE WETENSCHAP VAN ENERGIETRANSFORMATIE


Je weet al dat kristallen trillen met een ongelooflijk hoge frequentie en met een zeer precieze snelheid - en dat is wat ze immense, "magische" helende eigenschappen geeft...Genezende eigenschappen die je reis van zelfontdekking verdiepen, je aura reinigen, je manifestatie-inspanningen verbeteren en je ziel beschermen.


Dit werkt via de heilige wetenschap van "energietransfiguratie".


Kijk, hoewel energie niet kan worden gecreëerd of vernietigd, kan het wel worden omgezet, getransformeerd.


Negatieve energieën KUNNEN met de juiste tools en onder de juiste omstandigheden worden gefilterd, gereinigd en omgezet in POSITIEVE energieën!


En dat is waar "energietransfiguratie" om draait...


...Het manipuleren van NEGATIEVE ENERGIEËN die al bestaan, en het veranderen van werken TEGEN JOU, naar werken in JOUW GUNST!


Nu zeg ik je niet om door te gaan en een volledig gecertificeerde kristalgenezer te worden - het kost JAREN om het onder de knie te krijgen, en VEEL hard werken.


Je zult HEEL VEEL GELD moeten investeren in al deze verschillende soorten leermateriaal, verschillende variaties van kristallen...


Gelukkig hoef je daar NIETS van te doen.


In feite, als je je volledig inzet voor het gebruik van energietransfiguratie om de controle over je leven terug te krijgen...


Dan MOET U MIJ BELOVEN DAT U DIT VOLGENDE DEEL ZULT LEZEN.


Het maakt niet uit waar je mee worstelt...


  • Vreselijk ongelukkig

  • Eenzaamheid

  • Lage energieën

  • Lage trillingen


Veel eerder beloofde ik je te voorzien van alle kennis EN het ENIGE UITERLIJKE GEREEDSCHAP dat je nodig hebt om negatieve energieën te bestrijden en ze om te zetten in GUNSTIGE WONDEREN.


Ben je er nu klaar voor dat ik die belofte nakom?


Zonder verder oponthoud wil ik iets introduceren waar ik erg enthousiast over ben!


Stel je voor dat je een magische armband bezit die...


  1. Versterkt waarheden en stimuleert groei

  2. Heeft sterke, beschermende eigenschappen tegen negatieve energieën

  3. Heeft een sterke, beschermende energetische barrière tegen psychische aanvallen

  4. Verbetert emotionele en mentale helderheid in geest en ziel

  5. Lost energie- en trilling blokkades en trauma's op

  6. Absorbeert alle negatieve energieën waarmee het in contact komt en "filtert" het tot een emissie van pure, positieve energie


PROFITEER VAN DIT KRACHTIGE TRILLENDE GEREEDSCHAP

JOUW ENERGIE TRANSFORMATIE ARMBAND heeft het antwoord om je te beschermen tegen negatieve energieën, je chakra's op één lijn te brengen en de overvloedige en verlichte persoon te worden die je altijd al had moeten zijn.


Hier is hoe eenvoudig het is. Door het gewoon om je pols of enkel te dragen - dicht bij je hart meridiaan, kun je direct worden beschermd tegen psychische aanvallen, negatieve energieën en lage vibraties!


MAAR OOK worden al deze negatieve energieën en laagfrequente vibraties GEABSORBEERD en GETRANSFIGEERD in positieve energie die zo puur is, dat je hele innerlijke zelf zal stralen!Natuurlijk is een krachtig stuk gereedschap, gemaakt van zo'n zeldzaam materiaal, gemaakt met zoveel zorg en precisie, van onschatbare waarde.Maar je bent een trouwe lezer, toch?


Je maakt deel uit van mijn gewaardeerde gemeenschap. Mijn gemeenschap van geliefde, waarheidszoekende, zelf ontdekkende individuen. En natuurlijk koester ik onze hechte relatie echt.


Als je dus klaar bent om de bevestigende keuze te maken om deze armband nu voor jezelf te grijpen...


Voor slechts 59,00 euro (ex. verzendkosten) kunt u uw Energie transformatie armband direct thuis ontvangen!


LET OP - SLECHTS EEN BEPERKT AANTAL STUKS KUNNEN GAAN VOOR DEZE PRIJS


Helaas zijn de voorraden voor de armband ONGELOOFLIJK BEPERKT.


En bovendien, tegen deze tijd morgen, is het MEER DAN WAARSCHIJNLIJK DAT WE VOLLEDIG ZULLEN OPRAKEN. Want heel wat lezers vragen mij hiernaar.


U merkt het al: dit is een zeer dringende, tijdgevoelige aanbieding. Een die ik u dringend verzoek zeer zorgvuldig te overwegen.
bravo. JE HEBT TOEGANG gekregen tot het oneindige universum.


Laat gerust weten hoe je na het dragen van deze armband na een maand verandering hebt ervaren.

Mag je geen armbanden dragen ? Dan kan je zelf aan jouw bio energetisch veld werken een wekelijks met ons mee oefenen.


Patricia, qigong trainer en holistisch therapeute

36 weergaven0 opmerkingen

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Gerelateerde producten

bottom of page