top of page

Homerr, veel gestelde vragen als consument

Bijgewerkt op: 7 mei

WAT IS HOMERR ?


Homerr is een sociaal netwerk van BuurtPunten en ServicePunten bij jou in de buurt waar je jouw pakket rechtstreeks naartoe kunt sturen of in kunt leveren.

Een BuurtPunt is een particulier die vaak om en rond het huis bezig is en die zich via ons platform beschikbaar stelt om pakketzending aan te nemen, zodat jij niet thuis hoeft te zijn.

Een ServicePunt is een lokale ondernemer = LA BAHIA , duurzame yoga en wandel winkel die tevens zich via ons platform beschikbaar stelt voor pakketzending.


HOELANG DUURT HET VERSTUREN ?


Homerr is een duurzaam en sociaal netwerk. Wij geloven dat pakketbezorging slimmer en duurzamer kan. Daarom maken we gebruik van bestaande ritten en gebruiken de onbenutte capaciteit van vervoerders. Hiermee besparen we tot wel 79% CO2 en een hoop busjes op de weg. Next-day delivery is enorm belastend voor het milieu en vaak helemaal niet per se nodig.

Bij Homerr is de gemiddelde levertijd 3 tot 5 werkdagen, dit is afhankelijk van of je bijvoorbeeld enkel retour stuurt of van HomerrPunt naar HomerrPunt verzendt. De koeriers komen inmiddels meerdere keren per week langs onze HomerrPunten om pakketten te halen en brengen. Om CO2 te besparen doen we dit niet standaard iedere dag. Ook is ons distributiecentrum niet 's nachts geopend. Pakketten worden daar op werkdagen verwerkt.
HOE KAN IK MIJN BESTELLING VOLGENBij het aanmaken van de zending heb jij je voorkeur van afleverlocatie al doorgegeven. Je ontvangt een e-mail met de adresgegevens en openingstijden zodra het pakket klaar ligt op de locatie om af te halen. Kijk op onze Track & Trace op www.homerr.com om de laatste status van je pakket te zien.

  • Je pakket is afgeleverd voor verzending: Het pakket is ingeleverd op een van onze locaties

  • Je pakket is opgehaald door de vervoerder: Het pakket is opgehaald en onderweg naar het sorteercentrum

  • Je pakket is aangekomen op ons distributiecentrum: Het pakket is gearriveerd op ons sorteercentrum en wordt gesorteerd

  • Je pakket is onderweg naar de door jou geselecteerde Homerr: Het pakket wordt momenteel vervoerd naar de afhaallocatie of staat klaar om vervoerd te worden voor het eerstvolgende levermoment. Omdat we niet iedere dag leveren kan deze status enkele dagen duren.

  • Woohoo! Je pakket is aangekomen en kan worden afgehaald: Pakket is bezorgd. Je hebt 14 dagen om het pakket op te halen. Vergeet niet je ID-bewijs mee te nemen.

Ik wil mijn Vinted pakket via Homerr verzenden. Hoe werkt dit precies?

Wat leuk dat je voor Homerr hebt gekozen als verzendmethode! Bij het sluiten van de verkoop in de Vinted App kun je als ontvanger Homerr als verzendoptie kiezen. Vervolgens selecteer je de Homerr locatie waar jij je bestelling het liefst bezorgd wilt hebben. De verzender van het pakket ontvangt vervolgens van Vinted een unieke QR code. Deze code is voorzien van de gegevens en het afleveradres van de ontvanger. De verzender van het pakket gaat vervolgens met deze QR code en het pakket naar een Homerr locatie bij hem/haar in de buurt.


Ik wil mijn Vinted pakket verzenden naar Frankrijk. Hoe werkt dit precies?


Als verzender van het pakket heb jij van Vinted een formulier met een QR-code per mail ontvangen. Naar Frankrijk is het helaas nog niet mogelijk om zonder geplakt verzendlabel te verzenden.


1. Print het formulier en plak dit op je pakket.


2. Geef je pakket voorzien, van het geprinte verzendlabel, af op een Homerr locatie (dit kan zowel een Buurt-als ServicePunt zijn) bij jou in de buurt. Vinted raad je aan om het label 2 maal te printen en ook een versie in het pakket te stoppen.


3. De Homerr scant het label met de QR code (hierop staan de gegevens van de ontvanger) en plakt en scant vervolgens een barcodesticker op je pakket.


4. De Homerr volgt de juiste stappen in zijn app scherm en krijgt een “Whoohoo” wanneer het pakket goed is ingescand.


5. Jij krijgt gelijk een e-mailbericht met de bevestiging van de zending. Let op dat je dit altijd op de locatie checkt. Het is je persoonlijke bewijs van verzenden.VOOR ALLE ANDERE VRAGEN , verwijzen we je naar de HOMERR website


Zoals altijd voor alle koerierdiensten contacteer je hen bij problemen of vragen. NIET naar LA BAHIA bellen (wij worden hier niet voor vergoed en toch zorgen wij elke dag dat al jouw pakjes correct en snel gesorteerd en verzonden worden)119 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page