top of page

Last van de volle maan ? Misschien ben je niet genoeg geaard.

Bijgewerkt op: 10 nov. 2019


Hoe lang is het geleden dat je op blote voeten in het dauwgras liep ?

Vind je het niet leuk om je schoenen uit te doen en op blote voeten in het zand te lopen ?

Grote kans dat je onvoldoende - geaard - bent...Wanneer je hooggevoelig bent dan leef je meer vanuit je geest dan vanuit lichaam.

Ik ervoer jaren geleden zelf dat ik vaak neigde van het ene uiterste naar het andere.  En door gepassioneerd en intensief te werken én te sporten heb ik mijn grenzen overschreden. Na een lange zoektocht heb ik ontdekt dat alleen een natuurlijke, holistische aanpak de juiste weg is. 

Door yoga te gaan doen , kreeg ik opnieuw contact met mijn lichaam én geest. Ik leerde ook de symptomen beter herkennen als ik weer eens zou overdrijven. Ik ga ook regelmatig lopen maar niet meer zo fanatiek  als vroeger, wel met de visie van chi-running.

Ik schiet ook  soms nog snel in mijn hoofd in een creatieve bui maar door te leren aarden ben ik meer in mijn eigen kracht gaan staan. Daardoor voel ik mij minder snel uitgeput. Ook als moet ik lang achter de computer zitten voor administratieve zaken.

De essentie is dat ik opnieuw contact heb gemaakt met de kracht van de aarde. Letterlijk !

Daarmee schep je verbinding op alle niveau's van het lichaam..

Dat zorgt voor stevigheid aan jouw persoonlijkheid. Je komt in jouw eigen kracht.

Als je geaard bent, ben je zakelijk, sportief, rationeel, extravert en actiegericht. Je houdt van uitdagingen en handelt meer op het niveau van het lichaam.

Als je zwak geaard bent, dan ben je dromerig, kunstzinnig, intuitief, introvert en empathisch. Je komt minder gemakkelijk in beweging en maakt gemakkelijk contact met het creatieve en intuitieve deel van je geest. 

Herkenbaar ? 

Als je teveel in jouw hoofd zit loop je in de valkuil  van perfectionisme en ga je piekeren en dat kan zelfs tot depressie of burn-out leiden. Ik kan er van mee praten. 

Al 15 jaar lang is het mijn missie om voor mezelf op een natuurlijke manier in evenwicht te komen en te blijven. En omdat ik weet dat het werkt, wil ik zoveel mogelijk mensen helpen op weg naar een beter evenwicht en dus een betere gezondheid.

En de basisregel is dat je FYSIEK aan het werk gaat. 

Wat kan je zoal doen ? 

- sport, beweeg, wandel, zwem, loop, trampoline, tai chi,yoga, pilates

- zoek de natuur op, wandel met de hond of werk in de tuin

- doe ademhalingsoefeningen, mediteer (laat je goed begeleiden)

- luister naar muziek

- knuffel iemand bij wie je je veilig voelt want aanraking leidt tot de productie van oxitocyne 

- zorg goed voor jezelf

- eet voeding die uit de aarde komt

- laat je masseren

- ga op je blote voeten in het gras lopen of op het strand want dan log je direct in op de energetische kracht van de aarde. 

- slaap op een aardingslaken (je kan je bij ons laten uitmeten om te kijken hoe geaard je bent) 

- draag een magneet

Aarden zorgt ervoor dat je weer bewust wordt van je lichaam en geest. Je bloed stroomt beter door je aderen , de hersenen connectiviteit verbetert.

Je groeit als mens en je voelt je comfortabeler en competenter.

Dat zijn geen kleine dingen, ik garandeer je , het werkt !

In mijn weg naar een goede gezondheid is aarden is zeer belangrijk onderdeel. 

Ik ben benieuwd naar jullie tips om goed te aarden, te gronden, landen of hoe je het ook wil noemen. 

Patricia, the body whisperer

#aarding#tips#magnetisme#burnout#depressie#healing#andersbeterworden#

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג

Gerelateerde producten

bottom of page