top of page

Qi - Gong voor wandelaars

Bijgewerkt op: 28 nov. 2022

In mijn vorige blog vertelde ik wat Qi-Gong eigenlijk is. Energie in Beweging.


In 2020 kwam Qi-Gong op mijn pad. Op zoek naar een antwoord op alle uitdagingen die mij overspoelden , kwam ik in verbinding met Master Chunyi Lin.


En hij vertelde dat wij in het Westen alles te veel en te snel willen. En daardoor verliezen we verbinding met onszelf waar alle kracht schuilt. Ik beoefen nog regelmatig Shaolin QI GONG, en ook deze meesters zeggen dat wij Westerlingen teveel op de uiterlijke kracht gericht zijn. Yang energie.


Ik ben sindsdien blijven oefenen, trainingen volgen, cursussen en inderdaad,

de kracht van Qi-GONG zit in de eenvoud en effectiviteit ervan.


In 2021, bij de heropening van de maatschappij ben ik met de mensen die voorheen Yoga bij volgden , eerst naar de basis van Qi-GONG gegaan. Oefenen in aarden, kracht en ademhaling. De effecten waren immens. De reacties die ik kreeg waren net wat ik had verwacht.


Hieronder zie je wat er bij de mensen die samen met mij trainen gebeurde :


Wij oefenen elke zaterdag voormiddag en door de oefeningen regelmatig te doen worden energiekanalen geopend waar je nog nooit heb van gehoord laat staan gevoeld. Qi wordt geactiveerd en hierdoor kan het evenwicht in je lichaam op alle levels herstellen of gewoon krachtig blijven.


Ziekte is een vorm van energie die getransformeerd kan worden. Ook dat is een vorm van Qi-Gong healing.


Onlangs hoorde ik van de voorzitters van de Wandelfederatie dat veel mensen weggebleven zijn sinds de pandemie. Mensen die ziek werden en niet volledig hersteld zijn en nu in de zetel blijven zitten. Of mensen die van het stappen overgegaan zijn naar het elektrisch fietsen. Let op : voor fietsen heb je ook kracht, coordinatie en focus nodig ! Zeker de dag van vandaag.


Stappen (tussen 5-6 km per uur) is onderdeel van de Shaolin training en iedereen kan dat ! Serge en ik zijn senior sporters en wij zijn het levende bewijs. Door een holistische aanpak van jouw leven en gezondheid kom je al een heel eind.


Wil je leren mindfull wandelen ?

Wil je leren hoe jezelf kan healen ?

Wil je meer focus

Wil je een betere ademhaling ?


Dan moet je beslist Qi-GONG proberen. !


Meer info en vragen : kom langs bij Patricia en Serge in de winkel of stuur een mailtje : labahia9070@gmail.com


wat is qi-gong : lees hier mijn blog

heb je ervaring nodig : NEE !


Wil je eerst jouw gezondheid optimaliseren ? Vraag naar ons darm- en stofwisselingsprogramma


Patricia , inner engineer - QI WALKER


74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page