top of page

Goed om te weten : deel 2 op weg naar een comfortabel gewichtGEZOND AFVALLEN HOE DOE IK DAT ?


Gezond afvallen begint bij een goede voorbereiding en het maken van de juiste keuzes. Iedereen zich goed zou moeten voelen in zijn of haar eigen lichaam. In sommige gevallen kan een paar kilo afvallen daarbij helpen. Maar hoe bereik je dat op een gezonde en blijvende manier? In deze blog vertellen we je hoe je jouw afvalproces een kickstart kunt geven met de juiste kennis en informatie.


De basis van afvallen is simpel: krijg minder calorieën binnen dan je verbruikt. In mijn vorige blog legde ik uit wat dit precies is.

Een calorie is een maat voor de hoeveelheid energie in eten. We duiden het ook wel aan als kcal. Bijna alles wat je eet en drinkt, bevat calorieën. Ieder mens heeft calorieën nodig om in leven te blijven, maar de hoeveelheid verschilt van persoon tot persoon. Gemiddeld genomen heeft een man 2500 kcal nodig, en een vrouw 2000 kcal. Dat geldt echter lang niet voor iedereen. Jouw lichaamsbouw en hoe actief jij bent spelen hier een grote rol in.


DEZE 5 METGEZELLEN HELPEN JE OP WEG NAAR EEN COMFORTABEL GEWICHT


  1. ONDERSTEUN JOUW ZUUR-BASEBALANS MET PRO BALANCE


Hoe kan het tot een over verzuring van het lichaam komen?

Er zijn verschillende factoren die acidose in het lichaam veroorzaken. Ten eerste is er de voeding, want de lijst van voedingsmiddelen waarvan de overmatige consumptie een negatief effect kan hebben op onze zuur-basenbalans is lang:


vlees, koolzuurhoudend mineraalwater, koffie, vet, wit meel, snoep, enz. kunnen allemaal bijdragen tot een over verzuring van het lichaam, net als alcohol of medicijnen. Het negatieve effect van deze voedingsmiddelen wordt versterkt als er in relatie tot deze voedingsmiddelen weinig basisvormende groenten en fruit worden gegeten. Andere factoren zoals weinig beweging en veel stress belasten de stofwisseling extra.


Hoe compenseren mineralen en sporenelementen de hyperzuurheid van het lichaam?

Basismineralen worden ook wel ontzurings mineralen genoemd. Ze moeten in elke cel aanwezig zijn omdat ze nodig zijn voor de neutralisatie van zuren. In het geval van acidose, bijvoorbeeld door een onevenwichtige voeding, worden mineralen uit het organisme geëxtraheerd.


Pro Balance voorziet jouw lichaam van waardevolle sporenelementen (in tablet vorm)


2. HOU JOUW VLOEISTOFPEIL OP PEIL


Zeker als het om afvallen gaat is het motto, drink, drink, drink . Deze thee is ideaal om gans dag dag door te drinken.

Kruidenthee - de ideale metgezel voor elke dag

Het is vooral belangrijk om overdag veel te drinken. De Herbal Fasting Tea is een ideale metgezel, omdat de heerlijke smaak het u gemakkelijk maakt om de hele dag door voldoende vocht te drinken. Daarnaast kan het drinken van veel vloeistoffen de stofwisseling stimuleren en u zo energiek ondersteunen.

De Herbal Fasting Tea ondersteunt u ook in deze fase.

Ingrediënten: Groene thee1 (20%), matéblaadjes, lapacho-schors, brandnetelbladeren, roodbruine thee, citroengras, zoethoutwortel.

Bevat zoethout - in geval van hoge bloeddruk moet overmatige consumptie van dit product worden vermeden.3. ONDERSTEUN JOUW SPIEROPBOUW


Het is moeilijk te geloven, maar spieren spelen een belangrijke rol bij de vetverbranding. Hoe meer we hebben, hoe beter. Niet alleen degenen die sporten, maar ook degenen die een dieet volgen moeten speciale aandacht besteden aan hun spieren. Omdat spieren veel energie verbruiken. En daar gaat het bij gewichtsverlies om! Het speciale mengsel van 5-componenten-eiwitten is uniek op de markt. Het ondersteunt het lichaam bij de absorptie en het gebruik van de waardevolle eiwitten.

Met Protein Power verbruikt u een product van de hoogste kwaliteit. De productontwikkeling vindt plaats met vooraanstaande voedingswetenschappers en met inachtneming van de huidige wetenschappelijke inzichten op het gebied van voeding. Protein Power is Made in Germany: Vanaf de winning van de grondstoffen tot en met het afvullen in het blik, gaat elke productiestap gepaard met controles volgens de Duitse LR-kwaliteitsnorm.4. VERBETER JOUW STOFWISSELING


De 3-voudige plus voor het lichaamsbewustzijn

+ Suikervrij - perfect voor het figuur en super gezond1 + Ondersteunt het energiemetabolisme2 + Reinigt het lichaam2


Licht fruitige smaak zonder toegevoegde suiker* - maar met 98 % Aloë Vera blad gel. De Aloë Vera Drinking Gel Perzik smaak heeft geen toevoeging van suiker nodig. Deze Drinking Gel biedt dus een belangrijk voordeel: voor diabetici, bijvoorbeeld, is het belangrijk om de hoeveelheid suiker in hun dagelijkse voeding laag en onder controle te hebben om het insulinegehalte in het bloed zo constant mogelijk te houden. Maar veel gezondheidsbewuste mensen zorgen er tegenwoordig ook voor dat ze niet zoveel suiker consumeren. Speciaal voor deze doelgroep heeft LR de Aloë Vera Drinking Gel Perzik smaak ontwikkeld.


NATURALLY HIGH CONCENTRATED: 98 % Aloë Vera Blad Gel GEZONDHEID: Met vitamine C1, suikervrij - ook geschikt voor diabetici. LEKKER: Met een fruitige perzikensmaak - ook lekker voor kinderen.


De basis: de allrounder Aloë Vera

Aloë vera is een echte allrounder dankzij de vele actieve ingrediënten. Speciaal voor de Aloë Vera Drinkgels gebruikt LR uitsluitend hoogwaardige Aloë Vera gel. Dus de LR Aloë Vera Drinkgel laat je ten volle van je leven genieten, omdat het je lichaam voedt, beschermt, regenereert en activeert.


+ JOUW ENERGIE LEVERANCIER : De essentiële actieve ingrediënten in de Aloë Vera Drinking Gel zorgen voor meer energie en vitaliteit.3 De biologische beschikbaarheid van de actieve ingrediënten is verhoogd. + JOUW IMMUUN BESCHERMING: Aloë vera gel versterkt het immuunsysteem en houdt de eigen processen van uw lichaam in evenwicht.4

+ De aloë vera-gel ondersteunt de opbouw en regeneratie van de aloë vera-gel.5

+ ALGEMEEN WELZIJN: De Aloë Vera Gel stimuleert de stofwisseling.3

1 Vitamine C draagt bij tot een normaal functioneren van het immuunsysteem. 2 Vitamine C draagt bij tot een normaal energiemetabolisme. 3 De vitamine C in de LR Aloë Vera Drinkgel draagt bij aan een normaal energiemetabolisme. 4 De vitamine C in de LR Aloë Vera Drinkgel draagt bij aan een normale werking van het immuunsysteem. 5 De vitamine C in de LR Aloë Vera Drinkgel draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en vermoeidheid en aan de regeneratie van de verminderde vorm van vitamine E.

5. GEEF HONGER GEEN KANS


Ideaal voor wie 2 tot 3 kg wil afvallen. Wil je meer afvallen dan volg je best het BODY MISSION PROGRAMMA (zie blog)


Deze Fiber Boost drankpoeder - het vezelrijke voedingssupplement voor mensen die zich bewust zijn van hun figuur.

In het hectische dagelijkse leven betekent een onevenwichtige voeding vaak dat er te weinig vezels worden opgenomen*. Fiber Boost ondersteunt het lichaam met zijn hoge vezelgehalte uit 3 verschillende bronnen en smaakt heerlijk.

Iedereen weet het: Ontbijt of lunch was nog maar een paar uur geleden en onze maag doet weer verslag - maar er zijn nog een paar uur tot de volgende maaltijd. We grijpen snel naar calorierijke snacks. Vanaf nu is het beter om Fiber Boost, het calorie- en vezelrijke voedingssupplement met een laag caloriegehalte, te gebruiken.

Fiber Boost helpt niet alleen bij het eerste hongergevoel. Het voorziet ons ook van vezels en voorziet het lichaam van het belangrijke sporenelement chroom voor een gereguleerde nutriëntenstofwisseling1 en stabielere bloedsuikerspiegel2.

De natuurlijke plantensubstantie stevia zorgt voor een zoete smaak - zonder extra suiker en extra calorieën.

1 Chroom draagt bij tot een normaal metabolisme van macronutriënten. 2 Chroom helpt de normale bloedsuikerspiegel in stand te houden.


WIST JE DAT ?


Een goede balans tussen de zuren en basen is essentieel voor een gezond lichaam. Als je lichaam zuur is, slaat het meer vetcellen op en rond de organen als bescherming tegen verdere verzuring. Daarom is het zo moeilijk om af te vallen en een gezond gewicht te bekomen.


DEZE 5 METGEZELLEN helpen je op weg naar een comfortabel gewicht.


meer info , prijzen of bestellen ? klik op de grote foto

of kom langs bij Patricia , gediplomeerd acupressuur therapeute bij La Bahia


VIP KLANT WORDEN ?

PARTNER WORDEN ? contacteer ons vandaag of lees verder

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page